Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Κλασικές Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις


Δέντρα, γιρλάντες, επιτραπέζιες συνθέσεις, στεφάνια, όλα στο κλασσικό πατροπαράδοτο χριστουγεννιάτικο ύφος του ...κόκκινο, πράσινο, χρυσαφί, λευκό.
Ανάλογα πιο από όλα θα κάνετε"κεντρικό" χρώμα του συνόλου και το είδος των αντικειμένων - στολιδιών που θα επιλέξετε, μπορείτε να δώσετε "παιχνιδιάρικο" ή περισσότερο "σοβαρό" ύφος σ΄αυτού του τύπου την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που άλλη εικόνα δημιουργεί ένα έλατο γεμάτο αποκλειστικά με μπάλες, από ένα που συνδυάζει τους ίδιους χρωματισμούς αλλά είναι στολισμένο και με υφασμάτινες γιορτινές φιγούρες, στολίδια από μπισκότα, ξύλινα στολίδια κλπ.
Αυτού του στυλ η γιορτινή διακόσμηση με έμφαση στο πρασινοκόκκινο είναι η κατ΄εξοχήν αγαπημένη των παιδιών αλλά και πολύ εύκολη στην δημιουργία της, αφού η πλειοψηφία των χριστουγεννιάτικων στολιδιών/διακοσμητικων που θα βρείτε στην αγορά χριστουγεννιάτικων ειδών είναι αυτών των αποχρώσεων και έτσι πολύ εύκολα θα συνδυάσετε στολίδια, υφασμάτινα στοιχεία, είδη για το τραπέζι κλπ. δημιουργώντας μια πραγματικά ζεστή συνολικά ατμόσφαιρα.





































































































0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου