Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Το κραγιόν του χειμωνα & τα μυστικά του!

  No comments    
categories: 

Το μπορντό κραγιόν επιστρέφει τη φετινή σεζόν άκρως δυναμικά, δίνοντας στο λουκ του χειμώνα την αίγλη των σταρ των ΄40s!
Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας ποντάρουν σε αυτο και μπορντο κραγιόν εχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προτάσεις τους!
Παρακάτω θα δείτε μερικά ενδιαφέροντα tips για να υιοθετήσετε με τον καλύτερο τρόπο την τάση:


1) Το πιο σημαντικό απο ολα, πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία του μακιγιάζ, ειναι να κάνετε μια απαλή απολέπιση στα χείλη και στη συνέχεια να τα περιποιηθείτε με ένα ενυδατικό λιπ μπαλμ. Έτσι θα ειναι άψογο το αποτέλεσμα. Πριν βάλετε το κραγιόν, εφαρμόστε με ταμποναριστές κινήσεις λίγο φον ντε τεν για τέλεια βάση και ματ εφέ.
2) Απαραίτητη προϋπόθεση είναι επίσης  η αψεγάδιαστη επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό primer πριν από το φον ντε τεν για να δημιουργήσετε την ιδανική βάση, το οποίο θα εφαρμόσετε μέχρι το ντεκολτέ.
3) Σαφώς και το μακιγιάζ των ματιών δεν πρέπει να ειναι έντονο. Το μπορντό κραγιόν αποτελεί από μόνο του τόσο δυνατό κομμάτι στο μακιγιάζ, γι΄ αυτό και το λουκ θα πρέπει να είναι καθαρό. Αρκεστείτε σε μια ματ ανοιχτόχρωμη σκιά και μία στρώση μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

3) Τα χείλη θα πρέπει να πρωταγωνιστούν και να δημιουργούν αντίθεση με την επιδερμίδα. Γι αυτο επιλέξτε ένα διακριτικό ρουζ με καφέ βάση, το οποίο θα εφαρμόσετε στα ζυγωματικά σε μικρη ποσότητα.
4)Για να σταθεροποιήσετε το κραγιόν, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών ακριβώς στην ίδια απόχρωση, ώστε να μην ξεχωρίζει.
5)Ακολουθήστε το παράδειγμα που δίνουν στις πασαρέλες οι μεγάλοι οίκοι μόδας και κάντε λιτά χτενίσματα, κρατώντας τα μαλλιά μακριά απο το πρόσωπο.
Πηγή:infokids.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου