Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Διακόσμηση για τα Χριστούγεννα με ξερά κλαδιά!



Κάποιοι τα καταφέρνουν καλά!

Φτιάχνουν υπέροχες συνθέσεις για το σπίτι, χωρίς να είναι κραυγαλέες, μια που το υλικό από μόνο του είναι ταπεινό! Ξερά κλαδιά, πολλά απ’ αυτά τα βρίσκουμε πεσμένα στο έδαφος, αν κάνουμε μια βόλτα σε ένα κοντινό δάσος. Άλλα, μπορούμε να τα αγοράσουμε και να τα στολίσουμε με ελάχιστα στολίδια και αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι.





-Αν βρείτε ένα τέτοιο κλαδί, τότε μην το κάψετε στο τζάκι! Χρησιμοποιήστε λευκό σπρέι και δώστε του μια θέση στο σαλόνι σας!

-Στολίστε την είσοδο του σπιτιού σας με μια γλάστρα που περιέχει ότι ακριβώς και η φωτογραφία επάνω: κλαδάκια, μπάλες και ένας τεράστιος κόκκινος φιόγκος!




-Ένα κλαδί δάφνης και ένα κλαδί κυπαρισσιού, με ελάχιστα φωτάκια, σε διάφανο βάζο. Δεν είναι υπέροχο;

-Διακοσμήστε ένα σημείο του σπιτιού, με ένα κομμάτι ξεραμένης κληματαριάς! Προσθέστε λαμπάκια και λίγα στολίδια!



-Αυτό το κλωνάρι, είναι στ’ αλήθεια υπέροχο! Αν επισκεφτείτε τους χώρους που πωλούν ξύλα για τζάκι, θα βρείτε αρκετά! Κρεμάστε το πάνω από την τραπεζαρία…



-…ή βάλτε τα σε βάζα!



Συγκεντρώστε σε ένα κουτί όποια απρόσμενα μικροαντικείμενα έχετε στο σπίτι! Πλεκτά λουλούδια, πον πον και φουντίτσες, όστρακα, σημαιούλες και τρέσες, χάντρες από παλιά κοσμήματα, μονά σκουλαρίκια και ότι άλλο φανταστείτε. Κάντε μια επιλογή και κρεμάστε τα καλύτερα!



–Αυτό το πράσινο ελατάκι είναι φανταστικό, ειδικά εάν υπολογίσετε ότι είναι φτιαγμένο από πράσινες κορδέλες μόνο! Διαλέξτε καρώ, πουά ή μονόχρωμη πράσινη και ετοιμάστε το!




–Το ίδιο και τα αστεράκια! Με μικρά λαστιχάκια ή κόκκινο σπάγκο, δέστε κόμπους και σχηματίστε πολλά από αυτά!



Αν σας αρέσουν οι θεματικές διακοσμήσεις, διαλέξτε τα αστεράκια για να στολίσετε τα κλαδιά. Μικρά ή μεγάλα, λευκά και χρυσά θα δώσουν ένα γαλήνιο τόνο στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Καλή επιτυχία!


Πηγή:infokids.gr






















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου