Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Δοκιμασμένα tips για να την κάνετε ευτυχισμένη!

Μπορείτε να φέρετε μια γυναίκα πιο κοντά στην ευτυχία… με απλές αλλά έξυπνες κινήσεις! Πολλοί άντρες νομίζουν ότι η ψυχολογία μιας γυναίκας αποτελεί έναν μυστήριο δρόμο που καταλήγει σε αδιέξοδο. Λάθος! Η ευτυχία της, είτε σε μια σχέση, είτε στον γάμο στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στην καθημερινή απόδειξη της αγάπης σας. Συχνά, ο ενθουσιασμός και η χαρά των νιόπαντρων ζευγαριών φεύγει μετά από τον πρώτο χρόνο του γάμου. Όμως όπως τα λουλούδια, έτσι και ο γάμος «ανθίζει» με φροντίδα και φαντασία. Κρατήστε τη γυναίκα σας ευτυχισμένη… και σίγουρα αυτή θα πράξει το ίδιο…
Δείξτε την αγάπη σας μέσα στην ημέρα
Ακόμα και ένα ξαφνικό μήνυμα μέσα στην ημέρα ή ένα απλό «σ 'αγαπώ» μπορεί να αλλάξει τη διάθεσή της! Καλό είναι να την αγκαλιάζετε και να τη φιλάτε χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Επίσης, το κράτημα του χεριού της, όταν υπάρχουν άνθρωποι τριγύρω… θα την κάνει να νιώσει όμορφα, αφού αποτελεί μια δημόσια επίδειξη αγάπης για αυτήν. Γενικότερα, οποιαδήποτε επίδειξη αγάπης μπορεί να την κρατήσει ευτυχισμένη…
Μαγειρέψτε για χάρη της κατά διαστήματα
Οι σύζυγοι ή οι άντρες που μαγειρεύουν συχνά φαίνονται ανώτεροι στα μάτια μιας γυναίκας. Άλλωστε οι πιο ευτυχισμένοι γάμοι πάντα περικλείουν αυτό το στοιχείο. Ένα δείπνο-έκπληξη μετά από μια κουραστική ημέρα σίγουρα θα την κάνει χαρούμενη. Μια ρομαντική ατμόσφαιρα είναι ικανή για να υπενθυμίσει σε μια γυναίκα τα αισθήματα που έχετε για αυτή.
Δοκιμασμένα tips για να την κάνετε ευτυχισμένη!
Μην ξεχάσετε ποτέ τις «ειδικές» ημερομηνίες
Κάτι τέτοιο μπορεί να χαλάσει την ηρεμία στη σχέση σας και να κάνει δυστυχισμένη μια γυναίκα. Καλό είναι να σημειώνετε τα γενέθλια της ή την επέτειό σας σε ένα ημερολόγιο, ώστε να αποφύγετε τα χειρότερα! Εάν θέλετε να γίνετε ένας σούπερ σύζυγος, απλώς θυμηθείτε την ημερομηνία που γίνατε για πρώτη φορά ζευγάρι…
Δώστε της λίγο χώρο μέσα στην εβδομάδα
Μια γυναίκα θέλει να μένει μόνη της ανά διαστήματα. Προτρέψτε την να πάει για ένα ποτό με τις φίλες της ή να κάνει μια μονοήμερη με την παρέα της. Η έγκρισή σας πάνω σε ένα τέτοιο ζήτημα μπορεί να την κάνει να νιώσει ελεύθερη και πλήρης που σας έχει δίπλα της.
Να βγαίνετε συχνά ραντεβού
Μια βαρετή σχέση, χωρίς εκπλήξεις, μπορεί να οδηγήσει μια γυναίκα προς τη ρουτίνα. Είναι πολύ σημαντικό να αναθερμαίνετε τη σχέση σας με ραντεβού σε ένα εστιατόριο ή σε ένα σινεμά. Θα την κάνετε να θυμηθεί τον πρώτο καιρό που ήσασταν μαζί, ενώ ταυτόχρονα θα περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας μαζί.
Αφήστε της σημειώσεις… αγάπης!
Ένα κομματάκι χαρτί με ζεστά λόγια σίγουρα θα την κάνει να χαμογελάσει! Τοποθετήστε τα σε μέρη που δεν τα περιμένει, όπως στον καθρέπτη του μπάνιου ή μέσα στο πορτοφόλι και τη τσάντα της. Μια έκπληξη θα αναπτερώσει το ηθικό της και θα την κάνει να νιώσει ξανά ερωτευμένη μαζί σας.
Δοκιμασμένα tips για να την κάνετε ευτυχισμένη!
Μην κοιτάτε άλλες γυναίκες μπροστά της
Για μια γυναίκα είναι απίστευτα ενοχλητικό όταν είναι δίπλα σας και εσείς προσέχετε μια άλλη. Όλοι γνωρίζουν ότι κανένας δεν μπορεί να ελέγξει τη ματιά του διαρκώς… αλλά τουλάχιστον μην το κάνετε επίτηδες και κατά εξακολούθηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι θέμα ζήλειας αλλά ζήτημα προσβολής. Σκεφτείτε άλλωστε να το έκανε εκείνη μπροστά από εσάς… πώς θα νιώθατε;
Δώστε σημασία στην ερωτική σας ζωή
Η ερωτική ζωή σε ένα ζευγάρι δεν είναι πρωταρχικό στοιχείο μόνο για τον άντρα! Καλό είναι να αναθερμαίνετε την ερωτική έλξη που νιώθει η γυναίκα σας με διάφορους τρόπους. Σε όλες τις γυναίκες αρέσει το μυστήριο και η γοητεία στον άντρα. Διεκδικήστε την ακόμα και αν είστε χρόνια μαζί…
Να είστε ευγενικοί
Η σχέση για μια γυναίκα συνδέεται αποκλειστικά με τη φροντίδα. Καλό είναι να προσπαθείτε να την κάνετε να νιώθει σαν βασίλισσα. Για παράδειγμα, μην την αφήνετε να ανοίξει την πόρτα μόνη της. Οι ευγενικές πράξεις μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη διάθεση στη γυναίκα σας.
Κάντε της πολλά κομπλιμέντα
Το κομπλιμέντο είναι εξαρχής δημιουργημένο για τη γυναίκα! Πείτε της πόσο όμορφη είναι ή πόσο της ταιριάζουν τα ρούχα της. Δύο «ζεστά» λόγια θα την κάνουν να νιώσει ιδιαίτερη και με αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό να της δείχνετε πόσο ελκυστική είναι σε ανύποπτες στιγμές.
Δοκιμασμένα tips για να την κάνετε ευτυχισμένη!
Βοηθήστε την στις δουλειές του σπιτιού
Πρόκειται για ένα κομμάτι της καθημερινότητας που πραγματικά μπορεί να ξεκουράσει μια γυναίκα. Μη μείνετε μόνο στο να βγάλετε τα σκουπίδια έξω ή στο να διορθώσετε μια τεχνική βλάβη. Ακόμα και ένα πλύσιμο των πιάτων μετά το γεύμα είναι σημαντικό για αυτήν. Άλλωστε, αν πλύνετε τα πιάτα μαζί, ο χρόνος μειώνεται στο μισό, πράγμα που οδηγεί στο να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τις επόμενες ώρες.
Να είστε πιστοί και ειλικρινείς
Η ειλικρίνεια και η αφοσίωση είναι ιδιαίτερα στοιχεία στο μυαλό μιας γυναίκας! Ευτυχισμένη δεν θα είναι ποτέ μια γυναίκα όταν αμφιβάλλει για την αφοσίωσή σας ή όταν σκέφτεται ότι μπορεί να φλερτάρετε με μια άλλη γυναίκα. Είναι ιδιαίτερα σοβαρό το να νιώθει ασφάλεια μαζί σας και να μην έχει αμφιβολίες για την αγάπη σας.
Δείξτε ενδιαφέρον για την ημέρα της
Καλό είναι να προσέχετε τα λόγια της και να την ακούτε προσεκτικά. Κάτι τέτοιο μπορεί να αποδείξει σε μια γυναίκα το ενδιαφέρον σας και να την επιβεβαιώσει. Άλλωστε, όλοι θέλουμε να είμαστε αποδεκτοί και να νιώθουμε ότι ο άλλος μας θαυμάζει. Η αδιαφορία θα οδηγήσει σε άσχημα μονοπάτια τη σχέση σας.
Κάντε της ένα ξαφνικό δώρο
Σημασία δεν έχουν τα χρήματα για ένα δώρο αλλά η σκέψη σας και μόνο! Πρόκειται για μια κίνηση που θα κάνει ξεχωριστή την ημέρα της. Ακόμα και ένα τριαντάφυλλο μπορεί να κάνει χαρούμενη μια γυναίκα, καθώς ένα δώρο μπορεί να επιβεβαιώσει τον έρωτα του συντρόφου της.
Δοκιμασμένα tips για να την κάνετε ευτυχισμένη!
Μοιραστείτε ένα αστείο μαζί της
Το χιούμορ πάντα δημιουργεί γέλιο και το γέλιο με τη σειρά του δίνει χαρά. Ένα αστείο είναι ικανό να ξεκινήσει όμορφα την ημέρα της και να τη διασκεδάσει. Ας μην ξεχνάμε οτι γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο σε μια σχέση.
Να είστε ρομαντικοί
Μια βόλτα στην παραλία κάτω από τα αστέρια ή ένα δείπνο σε ένα ρομαντικό εστιατόριο μπορεί να ενθουσιάσει μια γυναίκα. Όλες οι γυναίκες αναζητούν κατά βάθος την ευαισθησία και το ρομαντισμό στον άντρα, άσχετα με το αν είστε καιρό μαζί.
Μην αναφέρετε πρώην φιλενάδες σας
Πρόκειται για ένα καταστροφικό λάθος… που μάλλον θα το μετανιώσετε στην πορεία. Η αναφορά σε άλλες κοπέλες, πόσο μάλλον πρώην, μόνο ευτυχία δεν θα προσφέρει στη γυναίκα σας. Πόσο μάλλον αν τη συγκρίνετε με άλλες γυναίκες. Αποδεχτείτε ότι κάθε κοπέλα είναι διαφορετική…
Δοκιμασμένα tips για να την κάνετε ευτυχισμένη!Μην δημιουργείτε ένταση για το παραμικρό
Όλα τα προβλήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια συζήτηση. Αν τσακώνεστε συνέχεια με τη γυναίκα σας για μικρά ζητήματα θα την οδηγήσετε προς τη δυστυχία και την αγανάκτηση. Καλό είναι να κρατάτε ένα μέτρο στη ζωή σας και να διαχωρίζετε τα σημαντικά από τα ανούσια θέματα.
Πηγή:flowmagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου