Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Πώς δεν θα ξοδέψουμε παραπάνω από όσα θέλουμε στις εκπτώσεις!

Οι εκπτώσεις ξεκίνησαν! Θέλεις να αγοράσεις τόσα πράγματα! Ρούχα, καλλυντικά, αξεσουάρ και πόσα άλλα. Τα χρειάζεσαι, όμως, όλα πραγματικά;
Πρέπει να ξεδίνουμε οικονομικά στις εκπτώσεις; Είναι η ευκαιρία μας για έξοδα τα οποία δεν μας είναι απαραίτητα ή στιγμή κατά την οποία πρέπει να προγραμματίσουμε τι ακριβώς χρειαζόμαστε;
Εμείς ρωτήσαμε τους ειδικούς. Εκείνους που ξέρουν τα πράγματα από μέσα και σας παρουσιάζουμε 7 συμβουλές-κλειδιά για να μην βγείτε χαμένες στις εκπτώσεις!
Η Μαρία Παπαδάκη στυλίστρια του La Bella Donna στο Ίλιον μας βοήθησε να καταλάβουμε τι πραγματικά πρέπει να κάνουμε για να εκμεταλλευτούμε τις εκπτώσεις μόνο προς όφελός μας!

1. Οργανωθείτε: ! Πριν φύγετε από το σπίτι ρίξτε μια ματιά στην ντουλάπα σας. Τι χρειάζεστε που δεν έχετε; Τι χρώματα έχετε την ντουλάπα σας; Θα σας γλιτώσει από περιττές αγορές!
2. Κάντε έρευνα αγοράς: Πολλές το λέμε, λίγες το κάνουμε! Επισκεφθείτε πολλά μαγαζιά, γιατί έχοντας δει ποικιλία προϊόντων και τιμών θα πάρετε πιο σωστές αποφάσεις!
3. Δοκιμάστε: Ξέρω είναι βαρετό, αλλά μόνο έτσι θα καταλάβετε αν κάτι σας ταιριάζει ή όχι! Μην μετανιώνετε αργότερα!
4. «Εύκολα ρούχα»: Επενδύστε σε κομμάτια που μπορείτε να τα συνδυάσετε εύκολα και ταιριάζουν με πολλά άλλα.Για παράδειγμα,  ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο εφαρμοστό παντελόνι, ένα μπεζ παλτό,ένα τζιν, ένα μαύρο φόρεμα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες.
5. Χρήματα: Οργανώστε τα οικονομικά σας για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως! Σκεφθείτε τι θέλετε να αγοράσετε και πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε για το κάθε τι!
6. Αξεσουάρ: Μπορεί να μην τα θεωρούμε τόσο σημαντικά όταν κάνουμε τις αγορές μας, αλλά τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν ένα outfit! Πλέον μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά καλές τιμές! Επενδύστε, λοιπόν, σε statement κολιέ, ιδιαίτερα σκουλαρίκια και πολλά statement δαχτυλίδια.
7. Ακούστε: Δώστε σημασία σε αυτά που σας προτείνει ο πωλητής / πωλήτρια. Βρείτε κάποιον που να εμπιστεύεστε!Χτίστε σχέσεις με τους πωλητές στα καταστήματα! Μην αγοράζετε ό,τι σας προτείνουν, αλλά σίγουρα μπορείτε να ξεχωρίσετε πότε και ποιος θέλει πραγματικά να σας βοηθήσει!
Ακολουθήστε τις συμβουλές και δεν θα χάσετε! Καλές αγορές, λοιπόν, με σύνεση και οργάνωση!

Πηγή:infowoman.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου