Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Εύκολο μωσαϊκό με μερέντα



Υπέροχο μωσαϊκό με μερέντα από το Ζάχαρη & Αλέυρι.

Yλικά 
(για περίπου 800 γρ.)

250 γρ. κρέμα γάλακτος
400 γρ. μερέντα
1½ πακέτο μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης
Εκτέλεση

Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι (όχι σαντιγί).
Προσθέτουμε τη μερέντα, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά. Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.

Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.

πηγη:kathimerini.gr/ΑΝΝΑ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου