Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Οι διάσημοι γκουρού της μόδας συμβουλεύουν

  No comments    
categories: 

Όταν πρόκειται για μόδα, ποιος θα μπορούσε να είναι πιο ειδικός από τους ανθρώπους που την δημιούργησαν και άφησαν το δικό τους διαχρονικό στίγμα σε αυτήν;
Το καλύτερο είναι, ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν προσπαθούν να επιβάλλουν κάποια συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς, αλλά αντίθετα τονίζουν, ότι το στυλ πηγάζει από μέσα μας.

Δείτε παρακάτω 15 σημαντικές συμβουλές από τους πιο διάσημους γκουρού μόδας του κόσμου. 

Κοκό Σανέλ: “Πριν βγείτε από το σπίτι, κοιταχτείτε στον καθρέπτη και αφαιρέστε ένα αξεσουάρ.” Κριστιάν Ντιόρ: “Δεν υπάρχει αυτό που λέγεται υπερβολική προσοχή στην επιλογή των παπουτσιών. Πολλές γυναίκες νομίζουν, ότι δεν είναι σημαντικό, αλλά η πραγματική απόδειξη της κομψότητας μιας γυναίκας βρίσκεται στα πόδια της.” 

Ρομπέρτο Καβάλι:“Υπάρχει μια πραγματική χυδαιότητα στον τρόπο με τον οποίο ντύνονται οι γυναίκες σήμερα. Δείχνουν υπερβολικά πολλά και προσπαθούν πολύ σκληρά. Δεν καταλαβαίνουν που είναι η διαχωριστική γραμμή μεταξύ σέξι και χυδαίου.” 
Κοκό Σανέλ:“Προσοχή στην πρωτοτυπία. Στις γυναίκες, η πρωτοτυπία στην μόδα μπορεί να οδηγήσει σε καρναβάλι.
Τζόρτζιο Αρμάνι:“Επενδύστε σε καλά παπούτσια, τσάντες, ζώνες, γραβάτες και άλλα παρόμοια και θα είστε σε θέση να επανεφευρίσκετε τα ρούχα σας ξανά και ξανά. Να είστε ενήμεροι για τα χρώματα που φοράτε και να αγοράζετε αναλόγως, αλλά πάντα να θυμάστε, ότι μπορείτε να φοράτε είτε μαύρο ή καφέ με γκρι. Το ρολόι σας είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που θα αγοράσετε. Λέει πολλά για εσάς.” 

Κοκό Σανέλ:“Οι άνθρωποι με καλό γούστο φορούν κοσμήματα. Όλοι οι υπόλοιποι φοράνε χρυσά.
Καρολίνα Χερρέρα:“Κυρία είναι εκείνη που δεν ενδιαφέρεται να έχει πολλούς άντρες στα πόδια της, αλλά έναν στο ύψος της.
Τζιάννι Βερσάτσε:“Μην ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας. Μην φτιάχνετε την δική σας μόδα, αλλά αποφασίστε ποιοι είστε και τι θέλετε να εκφράσετε με τον τρόπο που ντύνεστε και τον τρόπο που ζείτε.” 
Κοκό Σανέλ:“Το άρωμα είναι το αόρατο, αξέχαστο και απόλυτα αξεσουάρ μόδας…που προαναγγέλλει την άφιξη σας και παρατείνει την αναχώρησή σας.” 
Κριστιάν Ντιόρ:“Μια γυναίκα χωρίς καπέλο δεν είναι εντελώς ντυμένη.” 
Τζόρτζιο Αρμάνι:“Ένα φτηνό ζευγάρι παπούτσια είναι κακή οικονομία. Τα παπούτσια είναι η βάση της γκαρνταρόμπας σας.”


Καρλ Λάγκερφελντ: “Καμία γυναίκα δεν είναι υπερβολικά ή ελλειπτικά ντυμένη με ένα μαύρο φόρεμα.” 
Κριστιάν Λουμπουτέν:“Τα παπούτσια μεταμορφώνουν την γλώσσα του σώματος και την συμπεριφορά σας. Μπορούν να σας ανυψώσουν σωματικά και ψυχολογικά.” 
Ραλφ Λώρεν:“Η μόδα δεν σχετίζεται με τις μάρκες, ούτε τα εμπορικά σήματα. Πρόκειται για κάτι άλλο που έρχεται από μέσα μας.” 
Υβ Σεν Λοράν:“Με τα χρόνια έχω μάθει ότι αυτό που είναι σημαντικό σε ένα φόρεμα είναι η γυναίκα που το φοράει.” 

πηγη:tilestwra.com
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου