Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Ποια είναι τα must κομμάτια για τη βροχή!

  No comments    
categories: 

Τα χιόνια υποχώρησαν και στη θέση τους ήρθαν οι βροχές. Αυτές τις μέρες επιλέξτε κομμάτια που δεν κινδυνεύουν να λερωθούν και να πιτσιλιστούν. Αν θεωρείτε ότι οι βροχερές μέρες στερούνται στυλ, κάνετε λάθος. Αυτή την εβδομάδα σας προτείνουμε πέντε must κομμάτια για να δείχνετε κομψές και τις μέρες που βρέχει.

Αδιάβροχο

Τις μέρες αυτές χρειάζεστε κάτι άνετο και ελαφρύ που θα σας προφυλάξει από τη βροχή. Το αδιάβροχο αποτελεί ιδανική επιλογή για μια βροχερή μέρα. Αν θέλετε να ‘αποτινάξετε’ τη μουντάδα του τοπίου, επιλέξτε ένα αδιάβροχο σε έντονο χρώμα, όπως κίτρινο και φουξ.

Ομπρέλα

Η ομπρέλα αποτελεί το απαραίτητο αξεσουάρ για τη βροχή. Αν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις, επιλέξτε μια ομπρέλα με animal prints. Αν είστε λάτρεις του romanticstyle, επιλέξτε μια πουά ομπρέλα με δαντέλα.

Γαλότσες

Οι γαλότσες είναι must σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα. Είναι άνετες, μοντέρνες και μας προστατεύουν από τη βροχή. Για trendy εμφανίσεις, επιλέξτε γαλότσες σε έντονα χρώματα ή με διάφορα prints.

Δερμάτινα sneakers

Αν είστε λάτρεις του athleisure style, τότε τα δερμάτινα sneakers είναι ιδανική επιλογή και στη βροχή. Τα δερμάτινα sneakers προσφέρουν άνεση, στυλ και είναι κατάλληλα για όλες τις εποχές.


Military μπουφάν

Το military μπουφάν αποτελεί άριστη επιλογή και για τις βροχερές μέρες. Είναι άνετο, ευρύχωρο και διαθέτει στυλ. Μπορείτε να το συνδυάσετε μ’ ένα τζιν παντελόνι, μ’ ένα ζευγάρι combat boots, με μια μονόχρωμη ομπρέλα και θα έχετε το απόλυτο trendy rainy look!

Αυτά είναι τα πέντε must κομμάτια που σας προτείνουμε για τη βροχή. Μην ξεχνάτε ότι μια βροχερή μέρα μπορεί να αναβαθμίσει το στυλ σας, αρκεί να επιλέξετε τα κατάλληλα κομμάτια.

πηγη:flowmagazine.gr








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου