Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τέλειες ιδέες για δωρεάν ραντεβού



Μήπως βαρεθήκατε να πηγαίνετε συνέχεια στο ίδιο μέρος, και δεν έχετε ανακαλύψει ακόμα κάτι καινούριο που να σας εξιτάρει; Ή, απλά, δεν περνάτε και τις καλύτερές σας μέρες, οικονομικά μιλώντας, και θέλετε να ξεσκάσετε με το ταίρι σας. Μην απελπίζεστε, πάντα υπάρχει λύση! Ορίστε πέντε εκπληκτικές ιδέες για να περάσετε μια τέλεια βραδιά με το ταίρι σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε (σχεδόν) ούτε μια δεκάρα!

Άλλωστε, αυτό που έχει σημασία είναι να περνάμε καλά…1. Βρείτε δωρεάν εκδηλώσεις στην πόλη σας
Χρησιμοποιήστε το Facebook για κάτι καλό, και ψάξτε τις εκδηλώσεις που γίνονται αυτή την εβδομάδα κοντά σας. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα συναυλία, κάποιο πάρτι ή κάποια έκθεση που δεν θα έχει είσοδο. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε διάφορες εναλλακτικές, σε περίπτωση που προκύψει οτιδήποτε, ή που απλά θέλετε να γεμίσετε την ημέρα σας.
2. Πικνίκ
Γιατί ο κόσμος δεν κάνει πλέον πικνίκ; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μπουκάλι κρασί, λίγα πρόχειρα σνακ και μια κουβέρτα, και αράξτε στο αγαπημένο σας πάρκο, σε μια ήσυχη γωνιά, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου!


3. Γνωρίστε την πόλη
Βγείτε για περπάτημα σε μια γωνιά της πόλης που δεν έχετε ξαναδεί. Είναι φοβερή ευκαιρία για να εκμεταλλευτείτε μια όμορφη μέρα, να πάρετε έναν καφέ στο χέρι και να συζητάτε για ώρες ολόκληρες. Είναι αυτό που λένε πως η ευτυχία μπορεί να κρύβεται στα πιο μικρά πράγματα…

4. Βγείτε για τρέξιμο
Τα ζευγάρια που… γραμμώνουν μαζί, μένουν μαζί! Πέρα από την πλάκα, όμως, θα δίνετε κουράγιο ο ένας στον άλλο, και θα κάνετε την αγγαρεία της γυμναστικής εκατό φορές πιο διασκεδαστική. Μπόνους πόντοι αν γυρίσετε στο σπίτι για να κάνετε μαζί ένα ζεστό ντους…

5. Μαγειρέψτε παρέα 
Ξεθάψτε κάποια ενδιαφέρουσα συνταγή από το ίντερνετ και φτιάξτε την μαζί. Αν θέλετε να το κάνετε ακόμα πιο διασκεδαστικό, προσπαθήστε να κάνετε λες και βρίσκεστε σε εκπομπή μαγειρικής. Και, όταν έρθει η ώρα να απολαύσετε την δημιουργία σας, ντυθείτε επίσημα και ανάψτε μερικά κεριά. Μπορεί να σας βγήκε πιο φτηνά, εξακολουθεί όμως να είναι ραντεβού! 


Πηγή:in2life.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου