Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τα διαθέσιμα ραντεβού των γιατρών διαδικτυακά


Οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης online στα διαθέσιμα ραντεβού των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ σε όλη την επικράτεια σε ειδική εφαρμογή που αναπτύχθηκε στον ιστότοπο του Οργανισμού http://www.eopyy.gov.gr
Η σχετική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ παρέχει τη δυνατότητα σε ασφαλισμένους να διασφαλίσουν ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, φαρμακευτική περίθαλψη και παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Διοίκησης του Οργανισμού αποτελεί προτεραιότητα για τον ΕΟΠΥΥ στο πλαίσιο ενεργοποίησης της υπηρεσίας.


Προς την κατεύθυνση αυτή μέσα από το σύστημα καταχώρησης των προγραμματισμένων ραντεβού οι ασφαλισμένοι γνωρίζουν εάν οι συμβεβλημένοι ιατροί έχουν κλείσει ή όχι τις 400 επισκέψεις.


Η χρήση της εφαρμογής για τη διαθεσιμότητα των ραντεβού είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει τον Νομό κατοικίας, την ειδικότητα του ιατρού και άμεσα γνωστοποιείται η διαθεσιμότητα όλων των γιατρών συμβεβλημένων με τον Οργανισμό.


Οι ασφαλισμένοι κατά την επικοινωνία τους με τους ιατρούς θα πρέπει να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα.

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην εφαρμογή.

Πηγή:flow magazine

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου