Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

Τα must-have κομμάτια που πρέπει να έχει ένας άντρας στην ντουλάπα του




Όπως στην γυναικεία γκαρνταρόμπα υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι διαχρονικά σταθερές αξίες έτσι κ στον άντρα. Είναι πολύ σημαντικό να είστε πάντοτε στη μόδα και να έχετε ένα σωστό αντρικό ντύσιμο.
Ας ξεκινήσουμε με το βασικό κομμάτι που είναι:
ΤΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ 
Το οποίο πρέπει να το έχουν όλοι οι άντρες είναι ένα outfit που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους σε οποιαδήποτε επίσημη στιγμή θέλετε να είστε chic και elegant.Καλό θα ήταν να είχατε 2 κοστούμια ένα μαύρο και ένα γκρί ανοιχτό επίσης επειδή είναι μία κλασσική αξία αυτό το ρούχο ίσως θα πρέπει να επενδύσετε σε ένα καλό κομμάτι από γνωστούς οίκους όπου θα είναι κομψό, θα έχει τέλεια εφαρμογή και θα το έχετε για αρκετά χρόνια.
ΤΟ ΠΑΛΤΟ 
Κλασσική αξία θα σας κρατήσει ζεστούς και κομψούς,μπορεί να φορεθεί πάνω από το κοστούμι σε επίσημες περιστάσεις και μόνο του. Να κοιτάξετε να είναι μάλλινο καλής ποιότητας κατά προτίμηση μαύρο.
ΤΟ BLAZER 

Το οποίο είναι το σακάκι χωρίς το παντελόνι από το κοστούμι και φοριέται μόνο του.Το blazer διαφέρει λίγο από το κλασσικό σακάκι στην γραμμή την υφή και επίσης στα χρώματα.Το καλοκαίρι μπορεί να φορεθεί σε navy blue πράσινο κίτρινο μέχρι και κόκκινο.Είναι κατάλληλο για περιστάσεις όχι και τόσο επίσημες που θέλετε να είστε κομψοί και καλοντυμένοι.

Η ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ 
Είναι ένα ρούχο που πραγματικά μπορείτε να το συνδυάσετε με όλα. Επιλέξτε μια σε κλασσικό ύφος όπως του οίκου Burberry και διαλέξτε μία μαύρη και μία μπεζ για όλες τις εποχές.

ΜΙΑ ΖΑΚΕΤΑ 
Είναι απαραίτητη για την Άνοιξη και το Φθινόπωρο και συνδυάζετε τέλεια με ένα πουκάμισο ένα t-shirt για όλες τις ώρες.

ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ 
Το οποίο θα φορεθεί μέσα από το blazer και το κοστούμι σας είναι ένα απαραίτητο αντρικό κομμάτι που κάθε άντρας θα πρέπει να έχει στην ντουλάπα του.Σίγουρα θα πρέπει να έχετε ένα άσπρο να ταιριάζει με όλα τα ρούχα επίσης ένα μαύρο και ένα χρωματιστό.
JEANS 

Το απαραίτητο ρούχο του άντρα θα πρέπει να είναι κυρίως μπλέ και όχι ξεβαμμένο ή με σκισίματα αν το θέλετε για μια πιο επίσημη εμφάνιση αλλιώς θα μπορούσε να είναι λίγο used.
ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ CHINO 

Είναι ένα casual παντελόνι βολικό εύκαμπτο φοριέται κυρίως το καλοκαίρι και δίνει απίστευτο στυλ.Υπάρχει το κλασσικό όπου μπορεί να φορεθεί σε ένα επαγγελματικό ραντεβού έχει ύφασμα μαλακό και σωστή γραμμή και συνδυάζετε με t-shirt η με πουκάμισο. Επίσης το skinny το οποίο είναι για τους πιο τολμηρούς που θέλουν μία μοντέρνα εκδοχή. Τα παντελόνια chino είναι πολύ βολικά και βγαίνουν σε πάρα πολλά χρώματα για να είστε πάντα στη μόδα.
ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 
Χαρακτηρίζουν το στυλ ενός άντρα. Πρέπει να υπάρχει ένα ζευγάρι καλά δερμάτινα παπούτσια για τις επίσημες περιστάσεις κυρίως σε μαύρο χρώμα επίσης εντυπωσιακά και με ιδιαίτερο στυλ είναι και τα oxford shoes που θα σας δώσουν ένα λοδρέζικο αέρα στο ντύσιμο σας .Για πιο καθημερινές εμφανίσεις επιλέξτε και τα loafers αν είναι στο στυλ σας, έναι άνετα βολικά και εννοείτε τα φοράτε χωρίς κάλτσες. Τέλος θα πρέπει να έχετε ένα καλό ζευγάρι αθλητικά παπούτσια όπως επίσης και ένα ζευγάρι τα γνωστά σε όλους all star.

ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ 

Μπορούν απλά να απογειώσουν το στυλ σας αλλά και να σας φανούν και πολύ χρήσιμα. Μια καλή κυρίως μαύρη δερμάτινη ζώνη είναι απαραίτητη για το κοστούμι σας, έπειτα η γραβάτα ακόμα και αν δεν φοράτε σίγουρα κάποια στιγμή θα σας φανεί χρήσιμη θα πρέπει να είναι κλασσική λεπτή απλή και μεταξένια. Το κασκόλ για τις κρύες μέρες του χειμώνα και θα σας προστατέψει θα σας κρατήσει ζεστούς αλλά θα σας κάνει πιο μοντέρνους.Διαλέξτε το σε διάφορα χρώματα και συνδυασμούς. Τέλος τα μανικετόκουμπα απλά διακριτικά για να στολίσουν το πουκάμισο σας και να ενθουσιάσετε τους πάντες με τις λεπτομέρειες σας!
Πηγή: www.bittersweet.com.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου