Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Χτενίσματα σε ένα λεπτό μόνο για μαμάδες!

  No comments    
categories: 

Αποτέλεσμα εικόνας για Χτενίσματα σε ένα λεπτό μόνο για μαμάδες

Επειδή ξύπνησες την τελευταία στιγμή για να πας στην δουλειά σου, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πας σαν την τρελή και ότι δεν μπορείς να κάνεις ένα όμορφο και κομψό χτένισμα.

Υπάρχουν αρκετές ιδέες που μπορείς να τις υλοποιήσεις μέσα σε μόλις 1 λεπτό και να δείχνεις πολύ εντυπωσιακή, χωρίς να χρειάζεσαι καν μασιά, αλλά ίσως μόνο σε ένα να χρειαστείς πιστολάκι!

Στις προτάσεις που θα δούμε μπορείς να βρεις έξυπνες ιδέες για χτενίσματα σε μακριά μαλλιά, αλλά και σε μεσαία και τα περισσότερα αφορούν κότσους και πλεξούδες, που βρίσκονται για ακόμη μία φορά μέσα σταtrends για τα καλοκαιρινά χτενίσματα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν…


Η πρώτη μας πρόταση είναι μια κλασική κοτσίδα η οποία όμως έχει λίγο περισσότερο όγκο και υφή και αυτά τα χαρακτηριστικά την κάνουν πιο κομψή.

Πριν μαζέψεις τα μαλλιά σου βάλε σε ένα σπρέι λίγο νερό και αλάτι και ψέκασε τα. Έπειτα, στέγνωσε τα με το πιστολάκι χωρίς να προσπαθήσεις να τα ισιώσεις. Άφησε μικρές τούφες μπροστά στο πρόσωπο σου και μάζεψε τα υπόλοιπα μαλλιά σου σε αλογοουρά.

Για να γίνει ακόμη πιο φινετσάτο το στυλ των μαλλιών σου πάρε μια τούφα από την κοτσίδα σου και τύλιξε την γύρω από το λαστιχάκι και στερέωσε την με ένα τσιμπιδάκι.


plekti kotsida ediva.gr

Για αυτό το χτένισμα θα πρέπει να κρεπάρεις ελαφρώς τα μαλλιά σου και να κάνεις μια χωρίστρα στο πλάι. Το επόμενο βήμα είναι να τα μαζέψεις σε μια χαμηλή κοτσίδα, φροντίζοντας να είναι ακριβώς πίσω από το αφτί σου.

Τέλος, τύλιξε τα μαλλιά τις κοτσίδας σου γύρω από το λαστιχάκι ώστε να κάνεις έναν κότσο και σταθεροποίησε τα με τσιμπιδάκια και λακ.

atimeliti pleksouda ediva.gr

Εδώ έχουμε ένα πιο ανέμελο look το οποίο είναι ιδανικό για όσες έχουν κυματιστά μαλλιά. Αυτό που πρέπει να κάνεις εδώ είναι μια χωρίστρα και πάλι στο πλάι και να μαζέψεις τα μαλλιά σου μια χαλαρή κοτσίδα στο πλάι.
Στην συνέχεια, πλέξε την κοτσίδα σου φροντίζοντας να μην είναι πολύ στιλιζαρισμένη και στο τέλος την τούφα που είναι πιο κοντή τύλιξε την γύρω από το λαστιχάκι σου χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια, ώστε να μην τραβηχτεί και χαλάσει και την υπόλοιπη πλεξούδα σου.


Και περνάμε σε κάτι ακόμη πιο εύκολο και ρετρό, το οποίο είναι και πάλι ιδανικό για όσες έχουνκυματιστά μαλλιά. Αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνεις μια χωρίστρα στο κέντρο και να κρατήσεις δύο μεγάλες τούφες μπροστά στο πρόσωπο σου, μία από την κάθε πλευρά.

Έπειτα, τα υπόλοιπα μαλλιά σου γύρισε τα προς τα πίσω δίνοντας τους όγκο και γύρνα τις τούφες που κράτησες και πιάστες με ένα τσιμπιδάκι πίσω.

psili kotsi ediva.grpsili kotsi

Σειρά έχει ένας πολύ φινετσάτος ψηλός κότσος, για τον οποίο θα πρέπει πάλι να κρατήσεις μπροστά δύο τούφες από τα μαλλιά σου, λίγο μικρότερες όμως αυτή τη φορά.
Μετά γύρισε τα υπόλοιπα μαλλιά σου πίσω και στρίβοντας τα προς τα επάνω και γυρίζοντας τις άκρες προς τα μέσα κάνε έναν κότσο. Στο τέλος θυμήσου να πιάσεις τις τούφες που άφησες κάτω από τον κότσο σου χαμηλά στον σβέρκο.


Άλλος ένας ψηλός κότσος αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να τον φτιάξεις με πλεξούδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια πολύ ψηλή αλογοουρά και να την πλέξεις γυρίζοντας τα μαλλιά σου προς τα μπροστά.
Μετά η διαδικασία είναι γνωστή και πολύ απλή. Γύρισε την πλεξούδα γύρω από το λαστιχάκι σου και στερέωσε την με τσιμπιδάκια.


Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα χτενίσματα όλων των γυναικών, μιας και κολακεύει πολύ το πρόσωπο και δεν θυμίζει κάτι πολύ πρόχειρο.

Κάνε για αρχή μια χωρίστρα στο κέντρο και μάζεψε μια χαμηλή σχετικά κοτσίδα τα μαλλιά σου στο πλάι, αφήνοντας μπροστά δύο μικρές τούφες. Για να ολοκληρώσεις πλέξε τα μαλλιά σου και σπρώχνοντας με τα δάχτυλα σου προς τα πάνω κάνε την πλεξούδα να δείχνει πιο ατημέλητη.


galliki pleksouda

Και για το τέλος κράτησα αυτήν εδώ την γαλλική πλεξούδα, για την οποία θα πρέπει να χωρίσεις τα μαλλιά σου στην μέση και να πάρεις τούφες μόνο από το κεντρικό σημείο για να τις πλέξεις.

Στην συνέχεια, γύρισε πίσω και τα υπόλοιπα μαλλιά σου και ενώνοντας τα με την πλεξούδα μάζεψε τα μια κοτσίδα και την τελευταία φορά που θα πρέπει να γυρίσεις το λαστιχάκι άσε τα μαλλιά σου πιασμένα σαν κότσο.

πηγη:babyradio.gr






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου