Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Kitten heels: Το τακουνάκι της γιαγιάς είναι η απόλυτη τάση!

  No comments    
categories: 


Αν η Οντρεϊ Χέμπορν ζούσε σήμερα, τότε σίγουρα θα επέλεγε να φορέσει ένα ζευγάρι Mansur Gavriel kitten heels.

Η εμβληματική αυτή γυναίκα και style icon αποθέωσε τα συγκεκριμένα παπούτσια με το χαμηλό τακούνι στην εποχή των 1960’s , που μεταμόρφωναν κάθε θηλυκό σε σωστή δεσποινίδα.

Τα kitten heels που άλλοτε χαρακτηρίστηκαν ως « trainer heels » γιατί το χαμηλό τους τακούνι ( περίπου 5 εκατοστά) εκπαίδευε τις νεαρές κοπέλες να περπατούν πάνω του για πρώτη φορά, ώστε αργότερα να μπορέσουν να περπατήσουν στα στιλέτος, επιστρέφουν τώρα δυναμικά, με οίκους μόδας όπως Prada και Jimmy Choo να διατηρούν την κλασική τους γραμμή και άλλους, όπως το brand Mansur Gavriel, να προτείνουν μια σύγχρονη και μοντέρνα εκδοχή τους.


Πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς έγιναν οι δεκαετίες του ’50,του ’60 και του ’70 για να σχεδιάσουν τα πιο ελκυστικά χαμηλοτάκουνα που θα φορεθούν το 2017 σε όλο τον κόσμο!

Σελέμπριτις και street style stars τα έχουν ήδη εντάξει στη συλλογή τους και αν αναρωτιέστε τι τις κάνει να τα λατρεύουν, τότε η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός, ότι πρόκειται για ένα ευκολοφόρετο και άνετο υπόδημα, που παρά το ότι παραμένει «προσγειωμένο» λόγω του μικρού τακουνιού, δεν παύει να είναι έλεγαντ και σέξι, ενώ εξυπηρετεί τις ανάγκες των γυναικών που αναζητούν ένα παπούτσι χωρίς πολύ ψηλό τακούνι για τις επίσημες περιστάσεις και μέχρι πρότινος αναγκάζονταν να κυκλοφορούν με φλατφορμς.




Πως να τα φορέσετε – Τι να προσέξετε:
-Αναβαθμίστε το κάζουαλ σύνολο σας, φορώντας τα συγκεκριμένα υποδήματα με ένα τζην και το πιο απλό t-shirt σας.
-Δημιουργήστε ένα σικ σύνολο με παντελόνι 3/4 που αφήνει «εκτεθειμένο» τον αστράγαλο του ποδιού σας.
-Κάντε μια statement εμφάνιση στο γραφείο, συνδυάζοντας το office παντελόνι με σακάκι και κομψά kitten heels.
-Τολμήστε να τα φορέσετε με ένα μίντι φόρεμα για τις πρωινές ή απογευματινές σας εξόδους.
-Πείτε «ναι» στις πένσιλ φούστες που θα απογειώσουν τη θηλυκότητα σας.
-Κλέψτε τις εντυπώσεις στις βραδινές σας εμφανίσεις, φορώντας τα kitten heels με μίνι φόρεμα.
-Μην τα φορέσετε ποτέ με παντελόνι σε φαρδιά γραμμή, γιατί αυτός ο συνδυασμός θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο παχιά και κοντά.

πηγη:bovary.gr










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου