Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Τι να κάνετε με τις ορφανές κάλτσες σας


Ίσως να σκέφτεστε ότι οι ορφανές κάλτσες είναι ακριβώς εκείνες οι φτωχές κάλτσες που έχουν μείνει πίσω στο στεγνωτήριο όταν ο "μοναδικός" τους σύντροφος εξαφανίστηκε σε αυτό το μυστηριώδες Τρίγωνο των Βερμούδων… Βέβαια, ας μην ξεχνάμε τις κάλτσες που εγκαταλείπουν τους συντρόφους τους, απλώς και μόνο επειδή ανέπτυξαν μία τρύπα στη φτέρνα και πετιούνται αντί να επισκευαστούν. Πώς μπορούν οι άνθρωποι να είναι τόσο άπονοι; Δεν συνειδητοποιούν ότι οι κάλτσες υποτίθεται ότι θα πρέπει να είναι για πάντα μαζί; Ίσως οι ορφανές κάλτσες βρουν παρηγοριά στην εξυπηρέτηση μίας εργασίας.

Γάντι απολέπισης
Τοποθετήστε τα τελευταία ψήγματα σαπουνιού σε μία καθαρή κάλτσα, και χρησιμοποιήστε την σαν σφουγγάρι. Θα έχετε επίσης το μπόνους της απαλής απολεπιστικής δράσης από το μαλακό ύφασμα της κάλτσας, ώστε το δέρμα σας να φαίνεται λαμπερό!

Άρωμα για τα ρούχα
Για μία φυσική εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους εμποτίστε μία καθαρή κάλτσα με 30 σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο, όπως είναι ο ευκάλυπτος ή η λεβάντα. Έπειτα, τοποθετήστε την σε μία δεύτερη κάλτσα για να μην λερώσει το έλαιο τα ρούχα σας. Μετά δεν έχετε παρά να βάλετε στα ράφια τις αρωματικές κάλτσες. Εφαρμόστε ξανά το λάδι, όπως απαιτείται.


Μετακίνηση επίπλων
Μήπως χρειάζεται να μετακινήσετε ένα πολύ γερό τραπέζι, έναν καναπέ ή μία καρέκλα; Πριν ξεκινήσετε, τοποθετήστε μία ορφανή κάλτσα σε κάθε πόδι του επίπλου. Το ύφασμα θα διευκολύνει την τριβή και θα προστατεύσει το πάτωμα σκληρού ξύλου από το γδάρσιμο, συν το γεγονός ότι η εργασία θα γίνει σε χρόνο μηδέν


Απαλύνει τους πόνους των μυών
Μετά από μια ημέρα σκληρής δουλειάς έχετε έναν πόνο στην πλάτη; Ετοιμάστε ένα πακέτο θερμότητας συμπληρώνοντας σε μια κάλτσα 1 φλιτζάνι άψητο ρύζι, κλείστε και ζεστάνετε στον φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 1 λεπτό. Στη συνέχεια τοποθετήστε πάνω στα επώδυνα σημεία σας. Η κάλτσα θα σας χαλαρώσει από τον πόνο παρέχοντας ζεστασιά για πάνω από 15 λεπτά.

Προστασία κινητού τηλέφωνου
Ανησυχείτε για το ξύσιμο της οθόνης σας, ενώ εργάζεστε στον κήπο ή επισκευάζετε το σπίτι; Απλά τοποθετήστε το τηλέφωνό σας σε μια κάλτσα για ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας σε επισφαλείς καταστάσεις.


Πηγή:flowmagazine.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου