Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Muffins με φέτα και ρίγανη

  No comments    
categories: 

Τα muffins κυκλοφορούν σε πολλές παραλλαγές καθώς το μόνο που τα περιορίζει είναι η φαντασία μας! Σήμερα φτιάχνουμε νόστιμα muffins με φέτα και ρίγανη...

Υλικά

2 φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
180γρ φέτα, θρυμματισμένη
1/2 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα φύλλα φρέσκιας ρίγανης
1 φλιτζάνι γάλα

2 αυγά
1/4 φλιτζανιού ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210 βαθμούς.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι για muffins (12).
Κοσκινίζουμε τα 2 φλιτζάνια αλεύρι σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε τη φέτα, την πιπεριά και τη ρίγανη και ανακατεύουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα, τα αυγά και το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο.
Προσθέτουμε τα υγρά υλικά στο μίγμα με το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να συνδυαστούν καλά.
Μοιράζουμε το μίγμα ομοιόμορφα στις θέσεις των muffins.
Ψήνουμε περίπου 18-20 λεπτά και τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα σερβίρουμε.

πηγη:flowmagazine.gr














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου