Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Σάλτσα σοκολάτας για άλειμμα (Νηστίσιμο)



Στο σπίτι μας, είναι η αγαπημένη μας σοκολάτα όλο το χρόνο. Το ξύσμα και ο χυμός του πορτοκαλιού απογειώνουν τη γεύση. Το πιο σημαντικό είναι πως δεν έχει συντηρητικές ουσίες και πολλές θερμίδες.


ΥΛΙΚΑ

1 μικρό πακέτο κακάο (125 γρ.) 
1 φλιτζάνι νερό 
1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 
ξύσμα από ένα μέτριου μεγέθους πορτοκάλι και το χυμό του 
2 κουταλιές της σούπας κορν φλαου 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα μέχρι να δέσουν σε μέτρια φωτιά.
Την φυλάμε σε ένα γυάλινο βάζο στο ψυγείο. Την χρησιμοποιούμε για άλειμμα στο ψωμί.
Όσο για την γεύση της είναι bitter σοκολάτα.  
    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου