Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πώς θα βρείτε το σωστό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπό σας

  No comments    
categories: 


Για το μήκος τους
"Κράτα ένα μολύβι, κάθετα, ξεκινώντας από τα ρουθούνια και δείχνοντας προς τις ρίζες των μαλλιών - εκεί που καταλήγει η μύτη του μολυβιού, είναι και το σημείο από το οποίο θα πρέπει να ξεκινούν τα φρύδια.

Κράτα το τώρα διαγώνια ξεκινώντας πάλι από τα ρουθούνια, αλλά αυτή τη φορά πέρασέ το από την εξωτερική γωνία των ματιών - το σημείο στο οποίο φτάνει η μύτη του μολυβιού είναι περίπου και το σημείο στο οποίο θα πρέπει να καταλήγουν τα φρύδια."
Αν τα φρύδια σου είναι πιο μακριά από αυτό μην ανησυχείς.
Οι beauty experts δεν συνιστούν γενικά να τα κονταίνουμε μόνες μας με τσιμπιδάκι. Μπορείς να τα αφήσεις και έτσι όπως είναι, αλλά καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιείς μολύβια και άλλα fillers που θα τα κάνουν ακόμα πιο έντονα.
Από την άλλη, αν θες να τα κάνεις πιο μακριά, πάρε ένα μολύβι φρυδιών και ξεκίνα να τα γεμίζεις προσεκτικά.
Σχεδίασέ τα με λεπτές, απαλές και μικρές κινήσεις για να δημιουργήσεις το εφέ της τρίχας - μην σχεδιάσεις μία απλή μαύρη γραμμή.

Για το σχήμα τουςΌσο για το πόση γωνία θα έχουν ή πόσο καμπυλωτά θα είναι, οι ειδικοί προτείνουν να ακουμπήσεις το ίδιο μολύβι στα ρουθούνια σου, με γωνία 45 μοιρών, περνώντας το πάνω από το ένα μάτι και ακουμπώντας το πάνω στο φρύδι.

Το σημείο που κάνει κάθε φρύδι την καμπύλη θα πρέπει να ακριβώς στο σημείο που ακουμπάει η μύτη του μολυβιού.
Μην ανησυχήσεις αν η καμπύλη είναι λίγο πιο ψηλά, ή λίγο πιο χαμηλά το φυσικό σχήμα των φρυδιών σου είναι και αυτό που σου πηγαίνει καλύτερα.
Αυτό θα πρέπει να έχεις σαν οδηγό, πριν αποφασίσεις να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή.

Πηγή:marieclaire.gr






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου