Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσεις το παλιό σου καλσόν

Σκίστηκε το καλσόν σου; Δεν χρειάζεται να το πετάξεις. Να πέντε τρόποι με τους οποίους θα σου φανεί χρήσιμο.






Για να χρησιμοποιήσεις το σαπούνι μέχρι το τέλος του

Τα περισσότερα στερεά σαπούνια είναι δύσκολο να τα πιάσεις όταν βρίσκονται προς το τέλος της χρήσης τους. Περνώντας τα όμως μέσα από το παλιό σου καλσόν, θα μπορείς να αξιοποιήσεις και την τελευταία σταγόνα.




Για να μην τσαλακώνεται το χαρτί περιτυλίγματος

Πέρνα το χαρτί περιτυλίγματος μέσα από το καλσόν – έτσι ούτε θα ξετυλίγεται ούτε θα είναι τσαλακωμένο όταν θα το χρησιμοποιήσεις ξανά.









Για να μαζέψεις τις τρίχες του σκύλου/ της γάτας σου

Πέρνα μία μικρή μπάλα μέσα από το καλσόν σου και τρίψε το πάνω στον καναπέ για να βγάλεις τις ενοχλητικές τρίχες που κολλάνε πάνω στα υφάσματα. 











Για να αποθηκεύσεις κρεμμύδια
Πέρνα τα ένα-ένα μέσα από το καλσόν, δένοντας ένα μικρό κόμπο ανάμεσα σε κάθε κρεμμύδι. Σύμφωνα με τους ειδικούς του γνωστού blog με tips για τον κήπο An Austin Homestead, με αυτόν τον τρόπο διατηρούνται περισσότερο. Κάθε φορά που χρειάζεσαι ένα κρεμμύδι, κόβεις τον τελευταίο κόμπο από το τέλος και το αφήνεις να πέσει.













Για να βρεις εκείνο το μικροσκοπικό αντικείμενο που έχεις χάσει
Την επόμενη φορά που θα χάσεις το σκουλαρίκι σου ή οτιδήποτε άλλο εξίσου μικρό, πέρνα το παλιό σου καλσόν από τη φυσούνα της ηλεκτρικής σκούπας, όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Έτσι μπορείς να βρεις χαμένα αντικείμενα που έχουν πέσει στο πάτωμα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να τα ρουφίξει η σκούπα.








Πηγή:marieclaire.gr


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου