Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Τρόποι να διπλώσετε τις πετσέτες για το εορταστικό δείπνο



Ετοιμάζεστε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι; Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας διπλώνοντας τις πετσέτες χεριών σε σχήμα δέντρου, τριαντάφυλλου ή φιόγκου!

Η τεχνική διπλώματος πετσέτας μπορεί να στολίσει γιορτινά το τραπέζι σας, χωρίς να χρειάζεται πολλά έξτρα. Από το να αγοράζετε γλαστράκια, ειδικά μαχαιροπίρουνα και πιάτα, εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε ήδη στο σπίτι και κάντε οικονομία.

Επειδή πάντα ψάχνετε έναν τρόπο να κάνετε των τραπέζι των γιορτών ιδιαίτερο για τους φίλους και την οικογένεια σας, πάντα πρέπει να ψάχνετε μικρά και εύκολα tips. Η φετινή μας αναζήτηση όμως, απέφερε τους καλύτερους καρπούς. Δείτε τι ανακαλύψαμε.


1. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ


Αν έχετε πράσινες, χρυσές ή κόκκινες πετσετούλες, αυτό το σχέδιο είναι το καλύτερο που μπορείτε να επιλέξετε!

2. ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ



Αν μάθετε να φτιάχνετε αυτή την τεχνική διπλώματος χαρτοπετσέτας, θα μπορέσετε να τη χρησιμοποιήσετε σε πολλά τραπέζια εκτός από αυτό των Χριστουγέννων. Μπορείτε να το φτιάξετε για ένα γάμο, μια βάφτιση ή τα γενέθλια των αγαπημένων σου.


3. ΔΙΠΛΩΜΑ ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΣΕ ΦΙΟΓΚΟ


Αν δεν είστε της χειροτεχνίας ή απλώς χρειάζεστε μια λύση τελευταίας στιγμής για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αυτό το δίπλωμα είναι ότι πιο απλό και γρήγορο. Το μόνο έξτρα που χρειάζεστε είναι μια όμορφη κορδέλα.

Μπορειτέ να χρησιμοποιήσετε δύο διαφορετικά χρώματα πετσέτας, αν έχετε πολλούς καλεσμένους και να βάλετε τα φιογκάκια εναλλάξ σε κάθε πιάτο. Μια ωραία ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε στις πετσέτες σας τα χρώματα που έχετε επιλέξει για να στολίσεις και το σπίτι σας.


4. ΦΤΙΑΞΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑ ΑΠΟ ΠΕΤΣΕΤΑ




Μία πολύ ωραία ιδέα για ένα επίσημο δείπνο, είναι να φτιάξετε υφασμάτινες θήκες για τα μαχαιροπίρουνα. Στο διαδίκτυο υπάρχουν χιλιάδες επιλογές, αλλά εμείς επιλέξαμε εκείνες που μας άρεσαν περισσότερο!


Πηγή:idiva.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου