Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

12+1 ιδέες για καρέ μαλλιά!

  No comments    
categories: 
12+1 ιδέες για καρέ μαλλιά!
Μπορεί τα πολύ κοντά μαλλιά να είναι στη μόδα φέτος αλλά μια άλλη καλή επιλογή αν αποφασίσετε να κοντύνετε τα μαλλιά σας είναι το καρέ. Εκτός από το κλασικό καρέ που όλοι γνωρίζουμε και πιθανόν να έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας, υπάρχουν κι άλλα στυλ που σίγουρα θα σας δώσουν μια άλλη αίσθηση και θα τραβήξουν τα βλέμματα επάνω σας. Κι αν πάλι πιστεύετε ότι τα καρέ μαλλιά μπορεί να σας αφαιρέσουν τον όγκο από τα μαλλιά, δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω ιδέες για να αλλάξετε γνώμη.

Προτάσεις για καρέ μαλλιά

1. Καρέ με ανάλαφρες μπούκλες

Αυτό το υπέροχο χτένισμα είναι καθημερινό και χαριτωμένο, ιδανικό για ημέρες χαλάρωσης όταν απλά θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε! Η καφέ απόχρωσή του είναι κομψή και διακριτική, με λίγες μόνο ξανθιές ανταύγειες που προσθέτουν λίγο περισσότερο βάθος στη συνολική εμφάνιση. Είναι απλά ένα εκπληκτικό κυματιστό καρέ!
1

2. Super κοντό φιλαριστό καρέ

Ποιος είπε ότι τα μακριά μαλλιά είναι τα μοναδικά που μπορούν να υποστηρίξουν τις στρώσεις; Αυτό το κοντό καρέ έχει τόνους από στρώσεις, οι οποίες ποικίλουν σε μέγεθος και μήκος για να δημιουργήσουν ένα ατίθασο τελείωμα. Απλά λατρεύουμε την κόκκινη απόχρωση και πιστεύουμε ότι αυτό το χτένισμα είναι ό,τι πρέπει για εκείνες τις γυναίκες που δε θέλουν να περνάνε πολύ χρόνο φτιάχνοντας τα μαλλιά τους.
2

3. Ατίθασα βαμμένο κοντό καρέ

Αν είναι κάτι στη μόδα μέσα στο 2016 είναι τα ατίθασα και τρελά χρώματα! Και το συγκεκριμένο καρέ δείχνει την τέχνη του άγριου στυλ στο έπακρο. Αν έχετε διάθεση να ξεχωρίσετε και να δοκιμάσετε ένα τρελό στυλ που θα τραβήξει τα βλέμματα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να προσθέσετε μερικές πινελιές μπλε, μοβ και ξανθού χρώματος στα μαλλιά σου και να τελειώσετε την εμφάνισή σας με μια χωρίστρα στο πλάι.
3
4. Καρέ χτενισμένο στο πλάι με ανταύγειες
Οι φράντζες στο πλάι δεν είναι ποτέ εκτός μόδας και είναι πάντα μια καλή επιλογή για όλα τα σχήματα προσώπου. Αυτό το χαριτωμένο χτένισμα έχει και μια κυματιστή υφή ενώ οι λίγες ξανθές ανταύγειες που φαίνονται δίνουν ζωή στο χτένισμα.
4

5. Ίσιο κοντό καρέ

Αν δεν είσαστε τόσο μοντέρνα και δεν ακολουθείτε πάντα τη μόδα, μπορείτε να κάνετε ένα απλό ίσιο καρέ χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε κάποιου είδους ανταύγειες ή υφή στα μαλλιά σας.
5 50

6. Κοντό ασύμμετρο και κυματιστό χτένισμα

Αυτό το υπέροχο χτένισμα φαίνεται ακόμη πιο ωραίο εξαιτίας της μπούκλας. Και τα 2 αυτά χαρακτηριστικά είναι κομψά αλλά και χαριτωμένα, ένας τέλειος συνδυασμός! Ξεκινήστε κόβοντας τα μαλλιά σας ασύμμετρα και προσθέστε κάποιες ανάλαφρες μπούκλες.
0

7. Κλασικό καρέ

Αν πάλι φοβάστε τις έντονες αλλαγές στα μαλλιά και στην εμφάνισή σας, τότε θα σας προτείναμε να δοκιμάσετε το κλασικό καρέ που προσδίδει όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

stacked-bob

8. Κοντά κουρέματα για ίσια μαλλιά

Μπορεί οι περισσότερες προτάσεις φέτος να ευνοούν τις γυναίκες που έχουν σπαστά μαλλιά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κόψετε κοντά τα μαλλιά σας αν έχετε ίσια μαλλιά. Μια πρόταση για εσάς που έχετε ίσια μαλλιά είναι να κάνετε ένα κοντό καρέ στο οποίο όμως θα ξυρίσετε ελαφρώς το πίσω μέρος του κεφαλιού.
purple-hair-298x300 short-straight-hair-297x300

9. Καρέ με όγκο

Για τα ίσια μαλλιά υπάρχει ακόμη μια ωραία επιλογή. Μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας καρέ δίνοντας τους όγκο στο πίσω μέρος ενώ παράλληλα θα αφήσετε τις άκρες που πλαισιώνουν το πρόσωπό σας με λίγο περισσότερο μάκρος.
9

10. Κρυφό ξύρισμα σε καρέ

Αν σας αρέσει το καρέ αλλά θα θέλατε να δοκιμάσετε και κάτι πιο ακραίο στα μαλλιά σας, χωρίς ωστόσο να το πάρουν είδηση πολλοί, τότε δοκιμάστε το κούρεμα που έκανε και η κοπέλα στη φωτογραφία. Ξυρίστε το πίσω μέρος του κεφαλιού σας, κόβοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σας καρέ. Με αυτό τον τρόπο, το ξυρισμένο κομμάτι θα καλύπτεται από τα υπόλοιπα μαλλιά σας που θα πέφτουν πάνω του.
bob-hairstyle

11. Πλατινέ καρέ με διαβαθμίσεις και όγκο

Όταν φτιάχνετε τα μαλλιά σας, το πιο πιθανό είναι ότι ξοδεύετε αλλά 5 λεπτά προσπαθώντας να τα κάνετε να φαίνονται πιο φυσικά και τακτοποιημένα. Μερικές φορές, όμως, είναι καλύτερα να αφήνετε τα μαλλιά σαςεκτεθειμένα! Αυτό το πλατινέ καρέ με τις διαβαθμίσεις είναι funky και μοδάτο και θα κάνει θαύματα.
medium-bob

12. Κούρεμα σε γραμμή Α με ανταύγειες

Αυτό το κούρεμα σε γραμμή Α είναι υπέροχο αν θέλετε να δώσετε μια άλλη εμφάνιση στα μαλλιά σας διατηρώντας παράλληλα το μάκρος τους. Η γραμμή Α πλαισιώνει και μαλακώνει το πρόσωπο, δημιουργώντας ένα νεανικό τελείωμα που δεν είναι πολύ αυστηρό ή υπερβολικό. Ένα χτένισμα με υπέροχο φυσικό χρώμα στα μαλλιά που είναι ιδανικό για την άνοιξη και το καλοκαίρι.
12

13. Καρέ πάνω από το πηγούνι

Αυτό το αξιολάτρευτο καρέ είναι κομμένο ακριβώς πάνω από το πηγούνι και αποτελεί μια υπέροχη επιλογή για τις γυναίκες που έχουν στρογγυλό πρόσωπο και θέλουν να προσθέσουν λίγο περισσότερο μήκος. «Πετάει» τα μαλλιά της στη μια πλευρά, ενώ η φράντζα της στέκεται με χάρη ακριβώς πάνω από το μάτι. Προσθέστε και μερικές μπούκλες και μπορείτε να έχετε αυτό το χτένισμα από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
13
Πηγή: ediva.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου