Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Μπουγιουρντί

  No comments    
categories: 

  • ΜΠΟΥΡΓΙΟΥΡΝΤΙ




  • ΥΛΙΚΑ

    200 γρ. φέτα
    100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο ή κασέρι τριμμένο
    1 ντομάτα κομμένη μικρά καρέ
    3 φέτες ντομάτες
    1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
    2 κ.σ. ελαιόλαδο
    ½ κ.γ. πάπρικα καυτερή ή μπούκοβο



    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Τρίβετε την φέτα με τα χέρια σας και την ανακατεύετε με τα άλλα τυριά. Στρώνετε τα υλικά σε στρώσεις και βάζετε επάνω 3-4 φέτες ντομάτας, 3 φέτες πιπεριάς. Ψήνετε στο φούρνο στους 200οC μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει ελαφρύ χρώμα από πάνω.


    Πηγή:gastrotourismos.gr




    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου