ΥΛΙΚΑ
200 γρ. φέτα
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο ή κασέρι τριμμένο
1 ντομάτα κομμένη μικρά καρέ
3 φέτες ντομάτες
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. πάπρικα καυτερή ή μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβετε την φέτα με τα χέρια σας και την ανακατεύετε με τα άλλα τυριά. Στρώνετε τα υλικά σε στρώσεις και βάζετε επάνω 3-4 φέτες ντομάτας, 3 φέτες πιπεριάς. Ψήνετε στο φούρνο στους 200οC μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει ελαφρύ χρώμα από πάνω.
1 ντομάτα κομμένη μικρά καρέ
3 φέτες ντομάτες
1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. πάπρικα καυτερή ή μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβετε την φέτα με τα χέρια σας και την ανακατεύετε με τα άλλα τυριά. Στρώνετε τα υλικά σε στρώσεις και βάζετε επάνω 3-4 φέτες ντομάτας, 3 φέτες πιπεριάς. Ψήνετε στο φούρνο στους 200οC μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρει ελαφρύ χρώμα από πάνω.
Πηγή:gastrotourismos.gr
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου