Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Κούρεμα:Πώς θα διατηρήσεις το κούρεμά σου για περισσότερο καιρό

  No comments    
categories: 

Τα τελευταία χρόνια φροντίζεις να επισκέπτεσαι κάθε μήνα ή κάθε δύο μήνες τον κομμωτή σου για να διορθώνει τις ατέλειες στο κούρεμά σου και να το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν μάθαινες πως υπάρχουν tips που μπορείς να δοκιμάσεις για να διατηρείς το μοντέρνο haircut σου για περισσότερο καιρό;

Ακολουθώντας τα σωστά βήματα, θα πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

1. Διάλεξε το σωστό κούρεμα

Αν ο κομμωτής σου δώσει το σωστό σχήμα στα μαλλιά σου, αυτομάτως θα αραιώσουν και οι επισκέψεις σου στο κομμωτήριο -δοκίμασε να πηγαίνεις κάθε τρεις μήνες και όχι νωρίτερα-, μιας και θα έχεις τη δυνατότητα να τα περιποιείσαι και να τα φορμάρεις με μεγαλύτερη ευκολία.


2. Δοκίμασε να μη λούζεις τα μαλλιά σου καθημερινά
Το καθημερινό λούσιμο περιορίζει τη λάμψη των μαλλιών σου, γι’ αυτό θα πρέπει να μειώσεις τη συχνότητα μέσα στην εβδομάδα. Δοκίμασε να λούζεις δύο με τρεις φορές την εβδομάδα τα μαλλιά σου, αν δεν έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα λιπαρότητας.

3. Άρχισε να χρησιμοποιείς μία αποτελεσματική μάσκα
Είναι σημαντικό να φροντίζεις να ενυδατώνεις επαρκώς τα μαλλιά σου, γιατί κάπως έτσι θα αποφεύγεις σπασίματα στην τρίχα κι έτσι θα κανονίζεις πιο αραιές επισκέψεις στον κομμωτή σου.

πηγη:joytv.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου