Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Στιλ: Λάθη που οι πραγματικά στιλάτες γυναίκες δεν πρέπει να κάνουν

  No comments    
categories: 




Απλές γυναίκες στο δρόμο, περνούν δίπλα σου, τις καμαρώνεις για το στυλτους και αναρωτιέσαι τι δεν κάνεις ή τι θα μπορούσες να κάνεις κι εσύ ώστε να φαίνεσαι τόσο στιλάτη.

Στην πραγματικότητα, αρκεί να ξέρεις βασικά πράγματα για το πώς να ντυθείς, τι θα ήταν καλό να συνδυάσεις με τι και τι να αποφεύγεις εντελώς, ώστε να είσαι διαρκώς προσεγμένη, χωρίς να σπαταλάς πολύ από τον χρόνο σου.

Δες, λοιπόν, αυτές τις 5 συνήθειες που οι πραγματικά στιλάτες γυναίκες έχουν υιοθετήσει και πάρε μια ιδέα για το πώς θα τα εφαρμόσεις κι εσύ στην καθημερινότητά σου.



1) Δεν ακολουθούν μία τάση έτσι απλά

Το ότι κάτι είναι "στη μόδα", δε σημαίνει ότι είναι για όλους και ότι μπορεί να το υποστηρίξει ο καθένας. Βρες αυτό που ταιριάζει καλύτερα σ' εσένα και στην προσωπικότητά σου.


2) Δεν ντύνονται για τους άλλους

Οι γυναίκες που πραγματικά αγαπούν το στυλ ντύνονται για να ευχαριστήσουν τον εαυτό τους, πρώτα απ' όλα. Οι στιλάτες γυναίκες θεωρούν τις ενδυματολογικές τους επιλογές έναν τρόπο έκφρασης και ντύνονται κατ' αυτό τον τρόπο για να νιώσουν εκείνες καλύτερα.

3) Φορούν ρούχα που τους "κάθονται" σωστά

Αν και είναι ακριβή συνήθεια, στην πραγματικότητα είναι πολλές εκείνες οι γυναίκες που αγαπούν το στυλ και γι' αυτό προτιμούν να επενδύσουν περισσότερα χρήματα για να ράψουν ρούχα που θα τους ταιριάζουν γάντι. Ακόμα και αν δεν μπορείς να το κάνεις για ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου, κάντο για all time classic κομμάτια, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει, όπως ένα μαύρο φόρεμα.



 4) Επιλέγουν ρούχα με τα οποία αισθάνονται άνετα

Αν ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα φορέσεις ένα ρούχο και δεν θα αισθάνεσαι άνετα σε όλη τη διάρκεια, καλύτερα να μην το βάλεις καθόλου, όσο stylish και αν είναι. Όσο πιο άβολα αισθάνεσαι μ' ένα ρούχο, τόσο πιο πολύ θα φαίνεται στο πρόσωπο και στη γλώσσα του σώματός σου.

5) Συμπεριφέρονται όμορφα στα ρούχα τους

Όσο κουρασμένη κι αν είσαι όταν γυρνάς σπίτι, μην πετάς τα ρούχα σου στο πάτωμα και μην τα διπλώνεις όπως να 'ναι γιατί έτσι τους δημιουργείς ζάρες και ενδεχομένως ξηλώματα που ειδικά σε πιο ευαίσθητα κομμάτια δύσκολα επιδιορθώνονται. Φτιάχνε με προσοχή τη ντουλάπα σου για να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα των ρούχων που φοράς.

πηγη:ladylike.gr








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου