Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Στυτική δυσλειτουργία: Ποιες τροφές μπορούν να ενισχύσουν τη σεξουαλική επίδοση του άντρα

  No comments    
categories: 





Υπάρχουν τρόφιμα που φαίνεται πως αν τα καταναλώσει κάποιος με στυτική δυσλειτουργία μπορεί ενδεχομένως να βοηθηθεί.

Καρπούζι
Περιέχει ουσία που μπορεί να έχει παρόμοια δράση με τα φάρμακα για τη στυτική δυσλειτουργία, στα αγγεία. Μπορεί ενδεχομένως να ενισχύσει την ερωτική διάθεση. Περιέχει λυκοπένιο, αντιοξειδωτικό που είναι καλό για την καρδιά, τον προστάτη και το δέρμα.


Στρείδια
Μπορούν να ενισχύσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης και να βοηθηθεί η ερωτική επιθυμία. Έχουν επίσης ψευδάργυρο.


Καφές
Ο καφές μπορεί να ενισχύσει και τη σεξουαλική ζωή. Αντρες που έπιναν 2-3 φλιτζάνια καφέ την ημέρα ήταν λιγότερο πιθανό να έχουν στυτική δυσλειτουργία, έδειξε έρευνα. Η καφεΐνη βοηθά να ενισχύεται η ροή του αίματος. Αν δεν τον αγαπάτε, επιλέξτε τσάι και αναψυκτικά που έχουν καφεΐνη.

Σκούρα σοκολάτα
Είναι πλούσια σε φλαβονοειδή, ουσίες που μπορούν να αυξήσουν τη ροή αίματος και να μειώσουν την πίεση. Λίγη σοκολάτα μερικές φορές την εβδομάδα μπορεί να βοηθήσει τη σεξουαλική σας ζωή. Βοηθά επίσης τον οργανισμό να παράγει περισσότερο οξείδιο του αζώτου που βοηθά στη στύση.


Ξηροί καρποί
Τα καρύδια έχουν πολύ αργινίνη, αμινοξύ που χρησιμοποιεί ο οργανισμός χρησιμοποιεί για να παράσχει οξείδιο του αζώτου. Είναι επίσης καλές πηγές βιταμίνης E, φυλικού οξέως και φυτικών ινών. Μην προσθέσετε περισσότερο από μια χούφτα στην καθημερινή σας διατροφή, γιατί έχουν πολλές θερμίδες.

Χυμός
Θρεπτικές ουσίες σε χυμό σταφυλιών αυξάνουν την ποσότητα οξειδίου του αζώτου στον οργανισμό. Αν δεν σας αρέσει, δοκιμάστε χυμό από ρόδι. Φαίνεται πως έχει την ίδια δράση.

Σκόρδο
Μπορεί ενδεχομένως να βοηθά. Αν δημιουργηθεί πλάκα στα τοιχώματα των αρτηριών, η ροή αίματος μειώνεται. Το σκόρδο στη διατροφή μπορεί ενδεχομένως να βοηθά να διατηρηθούν υγιείς οι αρτηρίες καθώς μεγαλώνετε.

Ψάρι
Ο σολομός και άλλα λιπαρά ψάρια είναι καλές πηγές ωμέγα-3 λιπαρών οξέων που μπορούν να αυξήσουν το οξείδιο του αζώτου στον οργανισμό. Χαμηλώνουν την πίεση και τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και θρόμβων. Οι σαρδέλες και ο τόνος είναι καλές πηγές.
Λαχανικά
Το Kale ενισχύει το οξείδιο του αζώτου. Εκτός από τα πιθανά οφέλη για τη σεξουαλική ζωή, τα φυλλώδη λαχανικά έχουν πολλές θρεπτικές ουσίες. Έχουν βιταμίνες, ωμέγα- 3 και μέταλλα.

Πιπεριές
Μπορεί ενδεχομένως να προσθέσετε καυτερές πιπεριές στη διατροφή για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή. Χαλαρώνουν τις αρτηρίες και βοηθούν στη ροή αίματος προς την καρδιά και άλλα όργανα-περιλαμβανομένου του πέους. Μπορούν επίσης να μειώσουν την πίεση και τη χοληστερόλη και να εμποδίσουν τους θρόμβους.

ΕλαιόλαδοΤο ελαιόλαδο μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει τον οργανισμό να παράγει περισσότερη τεστοστερόνη. Είναι γεμάτο με μονοακόρεστα λιπαρά που μπορούν να βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την κακή χοληστερόλη. Να επιλέγετε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, με υγιεινά αντιοξειδωτικά.

πηγη:iatronet.gr















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου