Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Σχετική εικόνα

Τα Χριστούγεννα πάντα ανεβαίνει η φαντασία και η δημιουργικότητα.
Η μαγεία των γιορτών μας παρακινεί να διακοσμήσουμε το σπίτι μας,βέβαια τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά μπορείτε να τα προμηθευτήτε σε αφθονία από τις χριστουγεννιάτικες αγορές!

Αυτές τις γιορτές όμως φτιάξτε τα ωραιότερα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα χεράκια σας  για να στολίσουν το  δέντρο σας ή το καθιστικό σας  αλλά και το δέντρο και το καθιστικό αγαπημένων φίλων και συγγενών δημιουργώντας τους μια ευχάριστη έκπληξη.

Αν έχετε παιδιά μοιραστείτε μαζί τους την εμπειρία της δημιουργίας χειροποίητων χριστουγεννιάτικων κατασκευών γιατί οποιαδήποτε χειροποίητη γιορτινή κατασκευή έχει συναισθηματική αξία σε σχέση απ΄αυτές του εμπορίου,θα σας θυμίζει τόσο σε εσάς όσο και στα παιδιά σας για πάντα τις στιγμές χαράς και δημιουργίας που περάσατε σε κάποια περασμένα Χριστούγεννα!


Χειροποίητα pom pom αντί για μπάλες στο δέντρο σας


Για να αξιοποιήσετε το νήμα που περίσσεψε από το χειμώνα.
Δείτε εδώ:
 Χειροποίητα pom pom αντί για μπάλες στο δέντρο σας


Εύκολες αλλά Θεαματικές Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές


Φέτος πρωτοτύπησε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με αντικείμενα που έχεις στα ντουλάπια σου και που με λίγη φαντασία μπορείς να τους δώσεις τελείως διαφορετική μορφή!
Δείτε εδώ: Εύκολες αλλά Θεαματικές Ιδέες για Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές


Απίθανες ιδέες για να κατασκευάσετε τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

stefani froytajpg

Δημιουργήσετε φέτος μόνοι σας τα Χριστουγεννιάτικα στεφάνια σας. Έτσι,όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα αλλά θα έχετε και την πιο πρωτότυπη,την πιο ξεχωριστή διακόσμηση από όλους τους φίλους σας.
Δείτε εδώ:Απίθανες ιδέες για να κατασκευάσετε τα δικά σας Χριστουγεννιάτικα στεφάνια

Κλασικές Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις



Δέντρα, γιρλάντες, επιτραπέζιες συνθέσεις, στεφάνια, όλα  στο κλασσικό πατροπαράδοτο χριστουγεννιάτικο ύφος του ...κόκκινο, πράσινο, χρυσαφί, λευκό.
Αυτού του στυλ η γιορτινή διακόσμηση με έμφαση στο πρασινοκόκκινο είναι  η κατ΄εξοχήν αγαπημένη των παιδιών αλλά και πολύ εύκολη στην δημιουργία της.


Χριστουγεννιάτικη κατασκευή για το παιδικό δωμάτιο!



Τα κούτσουρα δεν είναι μόνο για το τζάκι!
Δείτε εδώ:Χριστουγεννιάτικη κατασκευή για το παιδικό δωμάτιο!


Χριστουγεννιάτικα στολίδια με κουκουνάρια



Βοηθήστε τα παιδιά να φτιάξουν στολίδια και μικρά δωράκια που θα δωρίσουν την ημέρα των Χριστουγέννων σε συγγενείς, με απλά υλικά.



Υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με αλάτι και κανέλα!


Υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με αλάτι και κανέλα!(Βίντεο)

Βγάλτε το αλάτι και τα ξυλάκια κανέλας και ετοιμαστείτε να δημιουργήσουμε!
Δείτε εδώ:Υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης με αλάτι και κανέλα!



Χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες



Η γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων θέλει και την ανάλογη διακόσμηση. Οι γυάλινες μπάλες με το εσώκλειστο «χιόνι» θυμίζουν σε όλους παιδικές χαρούμενες στιγμές. Τώρα μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς τις δικές σας χιονόμπαλες


Λευκά Χριστούγεννα με το δικό σας χιόνι!



Το ψεύτικο χιόνι είναι μια φανταστική ιδέα διακόσμησης για τα Χριστούγεννα. Μπορείτε πανεύκολα να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό χιόνι και να ρίξετε λίγο πάνω σε κάποιο τραπέζι, σε ράφια στη βιβλιοθήκη σας ή όπου αλλού θέλετε.


Διακόσμηση για τα Χριστούγεννα με ξερά κλαδιά!



Κάποιοι τα καταφέρνουν καλά!
Φτιάχνουν υπέροχες συνθέσεις για το σπίτι, χωρίς να είναι κραυγαλέες, μια που το υλικό από μόνο του είναι ταπεινό! Ξερά κλαδιά, πολλά απ’ αυτά τα βρίσκουμε πεσμένα στο έδαφος, αν κάνουμε μια βόλτα σε ένα κοντινό δάσος. Άλλα, μπορούμε να τα αγοράσουμε και να τα στολίσουμε με ελάχιστα στολίδια και αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι.
Δείτε εδώ:Διακόσμηση για τα Χριστούγεννα με ξερά κλαδιά!



Χειροποίητα δώρα για τα Χριστούγεννα!


Υπάρχουν πολλές εύκολες και οικονομικές DIY ιδέες για να φτιάξεις μόνη σου τα δώρα για φίλους, οικογένεια, το άλλο σου μισό. Παρακάτω θα βρεις διάφορες προτάσεις για οικονομικά και χειροποίητα δώρα από τις οποίες μπορείς να εμπνευστείς ή και να τις κάνεις άμα σου αρέσουν.Δείτε εδώ:Χειροποίητα δώρα για τα Χριστούγεννα!
Μην κάθεστε περισσότερο, ξεκινήστε τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές σας !!!!
Είναι άλλωστε, πάρα πολλές!!!!












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου