Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Πως μπορείτε να μαλακώσετε τους γίγαντες

  No comments    
categories: 

Αγαπημένα χειμερινά όσπρια, που θέλουν όμως τα κολπάκια τους!
Καταρχήν, πολύ βασικό, βάζουμε τους γίγαντες από το απόγευμα τις προηγούμενης μέρας σε αρκετό νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει σόδα, να μουσκέψουν.
Την επόμενη ημέρα τους ξεπλένουμε καλά και τους βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν (ξαφρίζοντάς τους) για περίπου 40΄. Τους στραγγίζουμε και τους βάζουμε μέσα στο ταψί για 40 λεπτά. Έτοιμοι!


Πηγή:neadiatrofis.gr

Related Posts:

  • Μπισκοτάκια παρμεζάνας Η παρμεζάνα είναι ιταλικό τυρί, φτιάχνετε από γάλα αγελάδας και έχει χαμηλά λιπαρά. Ανήκει στην κατηγορία των κίτρινων, σκληρών τυριών και έχει… Read More
  • Φαγητά από 235 έως 370 θερμίδες Kάνετε δίαιτα ή προσπαθείτε να μείνετε στα κιλά σας; Έχετε βαρεθεί τις σούπες και τα νερόβραστα κολοκύθια; Σας προτείνουμε 15 νόστιμα ολιγοθ… Read More
  • Οδηγός σωστής συμπεριφοράς στο τραπέζι Τι θα πρέπει να γνωρίζετε την επόμενη φορά που θα βγείτε για επίσημο δείπνο. Μπορεί στις ταβέρνες και τα σουβλατζίδικα τα πράγματα να είναι απ… Read More
  • Το μενού του Δεκαπενταύγουστου Όπου κι αν γιορτάζετε τον Δεκαπενταύγουστο το οικογενειακό μεσημεριανό εορταστικό τραπέζι με το καλό πλούσιο και καλοκαιρινό φαγητό ενώνει την οικο… Read More
  • Κριτσίνια ελαιόλαδου με καρότο Τα καρότα είναι μια εξαιρετική πηγή αντιοξειδωτικών,είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή βήτα-καροτίνης και έχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Εξ… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου