Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Γρήγορο παγωτό στο σπίτι με 2-3 υλικά




Τι πιο ωραίο από ένα παγωτό αυτές τις ζεστές ημέρες; Θέλετε να έχετε άφθονο στην κατάψυξη για να μην αγοράζετε κάθε τρεις και λίγο. Εμείς σας προτείνουμε να φτιάξετε το πιο γρήγορο και νόστιμο παγωτό με 3 υλικά.

ΥΛΙΚΑ
• 1 morfat
• 1 ζαχαρούχο γάλα
• 1 εβαπορέ

Tip:Για 1 κιλό παγωτό διπλασιάστε τις ποσότητες των υλικών

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Όλα τα υλικά να μείνουν στο ψυγείο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την παρασκευή.
2. Χτυπάμε με το μίξερ 8 λεπτά τη morfat.γενικά το μυστικό για να μην βγει σκληρό το παγωτό είναι να χτυπηθεί πολύ καλά η σαντιγύ.
3. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και χτυπάμε άλλα 3 λεπτά
4. Προσθέτουμε το εβαπορέ χτυπώντας με το μίξερ συνεχώς.
5. Αυτή είναι η βασική συνταγή. Τώρα μπορούμε να χωρίσουμε το βασικό μείγμα σε άλλα μπολ και να του δώσουμε διάφορες γεύσεις. Κατάψυξη και... έτοιμο!

ΠΗΓΗ:mothersblog.gr

Related Posts:

  • Παγωτό βανίλια "snowcream"! Το αγαπημένο γλύκισμα του καλοκαιριού, το παγωτό, έχει τη δική του παγκόσμια και γλυκιά ιστορία. Για την ιστορική προέλευση του παγωτού οι πληρ… Read More
  • Μπακλαβάς της Αργυρώς Αν και η ιστορία του μπακλαβά δεν είναι καλά καταγεγραμμένη, πολλές χώρες διεκδικούν τη δημιουργία του. Παρόλα αυτά, η επικρατέστερη θεωρία… Read More
  • Μικρασιάτικη βασιλόπιτα Το έθιμο της βασιλόπιτας είναι πολύ παλαιό, προέρχεται από εκείνο το τελούμενο στην αρχαία ελληνική εορτή των «Κρονίων» (και αργότερα… Read More
  • Βασιλόπιτα με Cointreau Η Βασιλόπιτα κατά το ελληνικό έθιμο κόβεται σε οικογενειακή συγκέντρωση αμέσως με τον ερχομό του νέου έτους κυρίως μετά από φαγοπότι όπου και… Read More
  • Ζεστό κόκκινο κρασί των Χριστουγέννων (Mulled wine) Mulled wine σημαίνει ζεστό κρασί το οποίο φτιάχνεται από κόκκινο ξηρό κρασί, μηλίτη και για εκείνους που δεν θέλουν αλκοόλ υπάρχει και η εκδοχή … Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου