Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Κρεατικά:Πόση ώρα τα μαρινάρουμε;

  No comments    
categories: 

Το μαρινάρισμα μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως δύο ημέρες.

Τα πιο άτονα γευστικά κομμάτια (π.χ. κοτόπουλο, ψαρονέφρι) δεν θέλουν παρά λίγη ώρα (περίπου 1 ώρα) για να νοστιμίσουν από τη μαρινάδα.

Ένα έντονης γεύσης κρέας (π.χ. κομμάτια από αρνίσιο μπούτι) μπορεί να παραμείνει στη μαρινάδα μέχρι και 36 ώρες, για να απορροφήσει αρώματα.

Κατά τη διάρκεια του μαριναρίσματος, ανακατεύουμε τα υλικά μέσα στη μαρινάδα ανά 1 ώρα ή όσο συχνά μπορούμε.

πηγη:gastronomos.gr

Related Posts:

  • Το σωστό σοτάρισμα Σοτάρισμα δεν σημαίνει «σφράγισμα των χυμών μέσα στο κρέας». Σε αντίθεση με την ευρέως διαδεδομένη άποψη, το Σοτάρισμα ή το ρόδισμα του κρ… Read More
  • Μυστικά για τέλεια σουτζουκάκια κατσαρόλας Μια παραδοσιακή συνταγή της μικρασιατικής ελληνικής κουζίνας που έγινε και στην Ελλάδα ιδιαίτερα γνωστή και την απολαμβάνουμε όλο τ… Read More
  • Κιμάς:Η διατροφική του αξία Κιμάς αποκαλείται το αλεσμένο κρέας και μπορεί να παρασκευαστεί από όλα τα είδη κρέατος (μοσχάρι, χοιρινό, βοοειδή, κοτόπουλο, γαλοπούλα κ.ά.).… Read More
  • Νόστιμο κέικ με κασέρι Ένα από τα αγαπημένα Π.Ο.Π τυριά των Ελλήνων είναι το κασέρι. Τι γνωρίζουμε όμως για αυτό το τυρί;Η ιστορία του κασεριού είναι μακρόχρονη. Πρόδρομό… Read More
  • Οικονομικά γεύματα μέχρι 5 ευρώ Με τα ΑΤΜ να βγάζουν χρήμα με το σταγονόμετρο λογικό είναι να μη θέλεις να ξανοιχτείς και να μετράς και το ευρώ. Σε αυτή τη λογική μπαίνει κι η… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου