Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Oreo:Γλύκισμα με μπισκότα σοκολάτας και φρέσκο τυρί-κρέμα



Τα μπισκότα αυτά παρασκευάστηκαν για 1η φορά στις 6 Μαρτίου 1912 σε ένα μικρό αρτοποιείο με την επωνυμία «Ναμπίσκο» στη Νέα Υόρκητων ΗΠΑ. Και τότε η μορφή τους ήταν σχεδόν ίδια με τη σημερινή, μόνο που το ανάγλυφο επάνω στα μπισκότα ήταν ένα στεφάνι μέσα στο οποίο ήταν χαραγμένο το όνομα Oreo.Εμείς τα χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε ένα γρήγορο γλύκισμα!

Υλικά
(Μερίδες: 4)

400 γρ. φρέσκο τυρί-κρέμα
3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
σοκολατένια μπισκότα oreo

Γαρνίρισμα
4 μπάλες παγωτό 
ή σαντιγί 
κακάο και τριμμένο μπισκότο 

Εκτέλεση 

Σπάτε με το χέρι τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια -αν χρησιμοποιήσετε μπλέντερ, μην τα αφήσετε να γίνουν σκόνη. Τα μοιράζετε στα ποτήρια που θα χρησιμοποιήσετε για σερβίρισμα.

Ανακατεύετε πολύ καλά το τυρί-κρέμα με τη ζάχαρη άχνη να ομιογενοποιηθούν. Μοιράζετε το μείγμα στα ποτήρια πάνω απ' τα μπισκότα.

Βάζετε σε κάθε ποτήρι από μια μπάλα παγωτό ή σαντιγί, πασπαλίζετε με κακάκο και σερβίρετε.

πηγη:icookgreek.com/el.wikipedia.org

Related Posts:

  • Χριστουγεννιάτικο κέικ με cranberry Εκτός από τα δώρα και τη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, τα γλυκά και τα χριστουγεννιάτικα κέικ έχουν την τιμητική τους. Δείτε παρακάτω πώς θα φτιάξ… Read More
  • Ζεστό κόκκινο κρασί των Χριστουγέννων (Mulled wine) Mulled wine σημαίνει ζεστό κρασί το οποίο φτιάχνεται από κόκκινο ξηρό κρασί, μηλίτη και για εκείνους που δεν θέλουν αλκοόλ υπάρχει και η εκδοχή … Read More
  • Μπακλαβάς της Αργυρώς Αν και η ιστορία του μπακλαβά δεν είναι καλά καταγεγραμμένη, πολλές χώρες διεκδικούν τη δημιουργία του. Παρόλα αυτά, η επικρατέστερη θεωρία… Read More
  • Παγωτό βανίλια "snowcream"! Το αγαπημένο γλύκισμα του καλοκαιριού, το παγωτό, έχει τη δική του παγκόσμια και γλυκιά ιστορία. Για την ιστορική προέλευση του παγωτού οι πληρ… Read More
  • Ενα κέικ λεμόνι με γλάσο, εύκολο Αυτό το κέικ είναι εμπνευσμένο από τον Τζέιμι Ολιβερ. Ο Βρετανός σεφ έχει μια κοινή συνταγή αλλά κατάφερε να απογειώσει το γλυκό του προσθέτοντα… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου