Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Αφαιρώ την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα του άνω χείλους με φυσικό τρόπο

  No comments    
categories: 

Οι πιο πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της τριχοφυΐας στο άνω χείλος κάνοντας αποτρίχωση με διάφορα προϊόντα όπως χημικά, κερί ή λέιζερ.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος με φυσικό τρόπο εκτός του ότι αφαιρεί την τρίχα περιποιείται και το δέρμα στο σημείο εκείνο αφού τα υλικά που χρησιμοποιούμαι έχουν βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και άλλα συστατικά και το δέρμα έχει την ιδιότητα να απορροφάει ότι του βάζουμε.

Εδώ σας δίνουμε κάποιους φυσικούς τρόπους για την εξάλειψη της τριχοφυΐας του άνω χείλους:



Με μέλι και λεμόνι




2 κουταλιές της σούπας μέλι 


 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού


 1 κουταλιά της σούπας βρώμη κουάκερ

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά καλά και στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα που προκύπτει στο άνω χείλος. Αφήστε το για περίπου 15 λεπτά πριν το ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Απλώστε λίγη κρέμα προσώπου μετά. Επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα. Μετά από ένα μήνα, η τρίχα θα εξαφανιστεί εντελώς.



Λεμόνι με ζάχαρη



1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη



χυμό ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Πάρτε ένα μπρίκι, ρίξτε την κουταλιά της σούπας με την ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού, και περιμένετε να ζεσταθεί μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και στη συνέχεια εφαρμόστε το στο άνω χείλος. Πάρτε ένα βαμβακερό πανί και τρίψτε με κυκλικές κινήσεις.




Αυγά

1 αυγό το ασπράδι


1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη


αλεύρι όσο πάρει για την ανάμειξη με το ασπράδι
Εκτέλεση
Αναμίξετε το ασπράδι αυγού με το αλεύρι και τη μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Ανακατέψτε καλά έτσι ώστε να σχηματιστεί κρέμα. Τώρα εφαρμόστε την πάστα στο άνω χείλος και αφήστε τη να στεγνώσει. Ξεφλουδίστε την ξεραμένη κρέμα με μια απότομη ανοδική κίνηση, κατά τον ίδιο τρόπο με τη μέθοδο αποτρίχωσης με κερί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου