Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Μήνας του μέλιτος: Ρομαντικές προτάσεις για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής σας




Ήρθε η πιο χαρούμενη στιγμή στη ζωή σας, τα έχετε όλα έτοιμα για τη μεγάλη μέρα, και σας μένει μόνο να βρείτε που θα περάσετε τις πρώτες μέρες του έγγαμου βίου σας. 
Μην ψάξετε μακριά, στην Ελλάδα έχουμε μερικά από τα πιο ρομαντικά μέρη για να πάτε μήνα του μέλιτος. Ταξίδια που θα σας εκπλήξουν με την φυσική ομορφιά, τα μαγευτικά τοπία, τα γραφικά σοκάκια αλλά και με μια έντονη δόση ρομαντισμού. Πάρτε λοιπόν μια γεύση από το τι κρύβεται εντός των συνόρων.



Πύλος Μεσσηνίας  
Η πανέμορφη Πύλος μια ξεχωριστή Κωμόπολη στο νομό Μεσσηνίας, χτισμένη στον όρμο του Ναβαρίνου. 
Το Παλαιόκαστρο με την εκπληκτική πανοραμική θέα που προσφέρει η λιμνοθάλασσα της Βοϊδοκοιλιάς και η παραλία Διβάρι, το φαράγγι του Πολυλίμνιου με τις λίμνες και τους καταρράκτες είναι ένας κρυφός παράδεισος.  
Η Πύλος είναι το μέρος για ένα αξέχαστο ταξίδι του μέλιτος, ένα πάντρεμα φυσικού κάλλους με το παρελθόν και το παρόν σε γαλάζιο φόντο.


  
Σαντορίνη 
Ο ρομαντισμός στο απόγειό του βρίσκεται στο νησί αυτό. Χιλιάδες ζευγάρια κάθε χρόνο επιλέγουν να παντρευτούν και να περάσουν το μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη, και όχι άδικα. 
Είναι ένας προορισμός που συνδυάζει το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα, το ηφαίστειο, τα λευκά της σπίτια και τη θέα από την Καλντέρα για να δημιουργήσει ένα απαράμιλλο ειδυλλιακό περιβάλλον για κάθε ερωτευμένο ζευγάρι. 
Βραβευμένο με χιλιάδες βραβεία και διακρίσεις ως το ιδανικότερο μέρος για μήνα του μέλιτος.




Ναύπλιο
Η παραδοσιακή επιλογή, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, η παλιά πόλη του Ναυπλίου θα σας μαγέψει με τα γραφικά της δρομάκια και την ξακουστή πλατεία Συντάγματος, μια πλατεία με ιδιαίτερη ταυτότητα και ενέργεια. 
 Το επιβλητικό Παλαμίδι με τα σκαλάκια του που οδηγούν σε μια μαγευτική θέα. 
Η Ακροναυπλία και το κάστρο της θα σας σαγηνεύσει και θα απολαύσετε τις ρομαντικές βόλτες σας, με το σύντροφο της ζωής σας.

Μονεμβασία 
Η γραφική Κοσμοπολιτεία της Μονεμβασίας, σταυροδρόμι πολιτισμών μέσα στους αιώνες αποτελεί έναν από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Τα τείχη, τα παλιά αρχοντικά, οι εκκλησίες και τα πέτρινα καλντερίμια με τις χαμηλές καμάρες  δίνουν χρώμα ξεχωριστό στην πόλη. 
Η Μονεμβασιά αποτελεί ένα παγκόσμιο μνημείο, με μαγική ατμόσφαιρα γεμάτη πολιτισμό, ρομαντισμό και ιστορία με γραφικούς παραλιακούς προορισμούς και παραδοσιακά ψαροχώρια και τη θαλασσινή πολιτεία της Νεάπολης.  
Το καλύτερο ταξίδι του μέλιτος στις εποχές και στους πολιτισμούς που έχουν αφήσει το σημάδι τους στη Μονεμβασιά. 



Ρόδος 
Το νησί των Ιπποτών δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τις επλογές για μήνα του μέλιτος, είναι ένα νησί το οποίο σας κερδίζει με την πρώτη ματιά. Το νησί των έντονων αισθήσεων που καταφέρνει να συνδυάσει το μοντέρνο με το παραδοσιακό. Η μεσαιωνική πόλη της Ρόδου, μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, το παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου θα κάνει τις βραδινές σας βόλτες μαγικές μεταφέροντάς σας στην εποχή των Ιπποτών και του ρομαντισμού. Οι καταγάλανες παραλίες, η Λίνδος, η εκκλησίες με την έντονη αρχιτεκτονική μοναδικότητα και η ζωντάνια της πόλης δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους.



Χανιά 
Άλλη μια πόλη με έντονα στοιχεία και προσωπικότητα, και διάχυτο ρομαντισμό. Οι αυστηροί ορεινοί της όγκοι συναντούν το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας δημιουργώντας τοπίο σπάνιας και μοναδικής ομορφιάς, οι παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, τα μνημεία από όλες τις ιστορικές εποχές, η παλιά πόλη των Χανίων, το Ενετικό Λιμάνι είναι λίγα από τα γραφικά αξιοθέατα που γεμίζουν το μάτι και την ψυχή σε κάθε επισκέπτη. Φωτογραφικές στιγμές ομορφιάς και μαγείας για κάθε ζευγάρι που την επιλέξει για μήνα του μέλιτος.

Πηγή:flow magazine

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου