Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Μatte nail art για το φετινό Φθινόπωρο και για τον Χειμώνα 2017

  1 comment    
categories: 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μatte nail art για το φετινό Φθινόπωρο και για τον Χειμώνα 2017
Η μεγαλύτερη τάση της μόδας για τα νύχια μας για τον Χειμώνα 2017, είναι τα σχέδια νυχιών με ματ βερνίκι. 
Εδώ και μερικά χρόνια, βλέπουμε πως οι nail artists τα προτιμούν όλο και περισσότερο, με επικρατέστερο χρώμα το μαύρο, το οποίο όσο και να ξένιζε σε μερικές από εμάς στην αρχή, μιας και θεωρούνταν αρκετά gothic και λιγότερο chic, τόσο πιο γρήγορα εξαπλώθηκε και άρχισε να χρησιμοποιείται σε όλων των ειδών τα σχέδια νυχιών.

Τα matte βερνίκια νυχιών, ταιριάζουν σε κάθε εμφάνιση, ειδικά αν θέλεις να δείχνεις πιο κομψή και φινετσάτη, αλλά δείχνουν εξίσου εντυπωσιακά σε μια πιο casual εμφάνιση.

Επίσης, είναι η καλύτερη επιλογή για όσες δεν θέλουν κάτι πολύ έντονο και λαμπερό για τη δουλειά τους, αλλά ακόμη και αν κάποια δεν έχει ματ βερνίκια, μπορεί να αλλάξει την υφή από τα γυαλιστερά προϊόντα με ένα ματ top coat.

Ποια είναι όμως τα πιο εντυπωσιακά matte nail art για το φετινό Φθινόπωρο;
Φθινοπωρινά σχέδια νυχιών με ματ βερνίκι για chic εμφανίσεις!


Ένα ακόμη θετικό με τα συγκεκριμένα βερνίκια νυχιών, είναι πως μπορείς να τα συνδυάσεις με διάφορα διακοσμητικά νυχιών, ώστε να τους δώσεις την λάμψη που τους λείπει, χωρίς όμως να φαίνεται και υπερβολικό το μανικιούρ σου.


Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα όμως, μπορείς να το πετύχεις αν στο nail art που θα επιλέξεις να κάνεις χρησιμοποιήσεις και κάποιο glitter βερνίκι, είτε για να κάνεις μόνη σου ένα half-moon μανικιούρ είτε ένα διαφορετικό γαλλικό, με λοξή ή ευθεία γραμμή από glitter.



Όσο για τα σχέδια που μπορείς να κάνεις, δεν υπάρχει απολύτως καμία διαφορά με τα υπόλοιπα μανό, καθώς μπορείς να κάνεις υπέροχα floral σχέδια νυχιών, τα οποία μάλιστα θα μοιάζουν περισσότερο βγαλμένα από έναν πίνακα ζωγραφικής χάρις στην ματ υφή τους, πουά και ombre, αλλά φυσικά καιnegative space με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

Όπως προανέφερα, το μαύρο χρώμα είναι το πιο must, αλλά και τα nude, τα γκρι και γενικότερα τα σκούρα βερνίκια είναι μέσα στα trends του Χειμώνα 2017. Τα αγαπημένα των περισσοτέρων από εμάς όμως, είναι τα ασπρόμαυρα σχέδια νυχιών, τα οποία σίγουρα μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

Εσύ πιο στυλ θα επιλέξεις από όλα για το nail art σου;

πηγη:ediva.gr







1 σχόλιο:

  1. Διάλεξε και εσύ τώρα ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, το βερνίκι νυχιών που σου ταιριάζει.
    Βρείτε σε μας τα καλύτερα προϊόντα μανικιούρ της αγοράς στις καλύτερες τιμές!! https://www.creativegroup.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή