Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Τι να φορέσετεγια για να είστε στιλάτες και στις γιορτές!

  No comments    
categories: 

Ο Δεκέμβρης, ο πιο γιορτινός μήνας είναι εδώ και πλέον μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Σίγουρα, τις επόμενες μέρες θα δεχτείτε δεκάδες προσκλήσεις για πάρτι. Ξέρουμε ότι θα έχετε άγχος τι να φορέσετε, για να είστε όμορφες και στιλάτες. Μην ανησυχείτε, γι’ αυτό είμαστε εδώ. Αυτή την εβδομάδα σας προτείνουμε πέντε κομμάτια, για να είστε στιλάτες και στις γιορτές.

Pencil φούστα

Η pencil φούστα είναι κομψή, θηλυκή και ανάλογα με το μήκος της μπορεί να αναδείξει τέλεια τα πόδια σας. Είναι ιδανική για τις γιορτινές μέρες. Για μια πιο θηλυκή εμφάνιση, μπορείτε να τη συνδυάσετε μ’ ένα δαντελένιο τοπ και γόβες stiletto.


Γόβες stiletto

Οι τάσεις της μόδας στα παπούτσια αλλάζουν κάθε σεζόν, ωστόσο οι γόβες stiletto είναι διαχρονικές και δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας. Φέτος στις γιορτές, σας προτείνουμε να επενδύσετε σ’ ένα ζευγάρι κόκκινες ή nude γόβες και να είστε σίγουρες ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Βελούδινο φόρεμα

Το βελούδο είναι το ύφασμα του φετινού χειμώνα και ένα φόρεμα από βελούδο αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις γιορτινές μέρες. Εκφράζει την πολυτέλεια, είναι ζεστό, απαλό και ταιριάζει απόλυτα στις κομψές σας εμφανίσεις. Αν θέλετε να κλέψετε τις εντυπώσεις, μπορείτε να επιλέξετε ένα κόκκινο βελούδο μάξι φόρεμα με μαύρο lace.

Μαύρο σακάκι

Το μαύρο σακάκι είναι από τα πιο must κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας, το οποίο δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Το ιδανικό μαύρο σακάκι θα πρέπει να είναι ελαφρά μεσάτο. Για τις γιορτές, μπορείτε να το συνδυάσετε μ’ ένα δαντελένιο φόρεμα και μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα μποτάκια.

Clutch bags

Οι clutch bags αποτελούν το απόλυτο trend και του φετινού χειμώνα. Ολοκληρώνουν την κομψή εμφάνισή σας, χαρίζοντάς της επιπλέον στυλ. Για τις γιορτές, σας προτείνουμε μια clutch bag στην απόχρωση του κόκκινου.


Αυτά είναι τα πέντε κομμάτια, για να είστε στιλάτες και στις γιορτές. Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να είστε στιλάτες όλο το χρόνο, αρκεί να έχετε φαντασία!

πηγη:flowmagazine.gr/Τάνια Πουσπουλίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου