Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Σορτσάκι: Τι να φορέσεις με βάση τον σωματότυπό σου

  No comments    
categories: 

Ήρθε η εποχή για να φορέσουμε το σορτσάκι μας, αλλά κάποιες φορές διστάζουμε λίγο και νιώθουμε κάποια ανασφάλεια. Ένας από τους λόγους που νιώθουμε έτσι είναι ίσως επειδή δεν έχουμε βρει ακόματο κατάλληλο σορτσάκι για το σώμα μας. Εδώ μπορείς να βρεις το σορτσάκι που ταιριάζει στον σωματότυπό σου και να νιώσεις πολύ άνετα φορώντας το.

1. Αν ο σωματότυπός σου είναι "αγορίστικος", χωρίς καμπύλες, δοκίμασε ένα χαλαρό, φαρδύ σορτσάκι με πιέτες. Μ' ένα τέτοιο σορτσάκι θα νιώσεις πολύ άνετα, καθώς προσθέτει όγκο στους πολύ λεπτούς γοφούς. Επίλεξε ένα κοντό σορτσάκι για ένα ακόμα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

2. Ο σωματότυπος «κλεψύδρα» θεωρείται ιδανικός για σορτς τα οποία είναι στενά στη μέση και έπειτα πέφτουν σε χαλαρή, ίσια γραμμή. Φορώντας ένα τέτοιο σορτσάκι τονίζεις τη μέση σου ενώ μπορείς να δέσεις στη μέση μια ζώνη, σε φιόγκο, για καλύτερο αποτέλεσμα. Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα μήκη και επίλεξε εκείνο με το οποίο νιώθεις πιο άνετα.


3. Στην περίπτωση που έχεις τον λεγόμενο σωματότυπο «μήλο», θα σου πηγαίνει πολύ ένα τζιν σορτσάκι. Ο σωματότυπος αυτός συνήθως χαρακτηρίζεται και από καλοσχηματισμένα πόδια πράγμα που σημαίνει ότι το τζιν σορτσάκι θα σε βοηθήσει να τα αναδείξεις. Ψάξε για ένα σορτσάκι που θα τονίζει τα πιο αδύνατα σημεία του σώματός σου και θα έχει λεπτομέρειες στο τελείωμα.


4. Για τις γυναίκες που έχουν σώμα «αχλάδι» τα πιο κατάλληλα είναι τα flared σορτσάκια. Το flared σορτσάκι είναι ουσιαστικά θυμίζει λίγο μια μίνι φούστα σε άλφα γραμμή, τονίζει τη μέση, ενώ ανοίγει προς τα κάτω. Επίλεξε ένα σορτσάκι που να ανοίγει αρκετά στο κάτω μέρος και να τονίζει ιδιαίτερα τη μέση σου.


5. Εάν είσαι μικροκαμωμένη, τότε τα κοντά και μικρά σορτσάκια είναι φτιαγμένα για εσένα! Όσο πιο κοντό είναι το σορτσάκι, τόσο περισσότερη σάρκα αφήνει εκτεθειμένη πράγμα που δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σου είναι πιο μακριά. Εφόσον επιλέξεις ένα κοντό σορτσάκι βεβαιώσου ότι δεν είναι πολύ στενό καθώς και τα δύο αυτά χαρακτηριστικά μαζί καθιστούν το αποτέλεσμα υπερβολικό.


6. Οι βερμούδες είναι το πλέον κατάλληλο είδος σορτς για τις γυναίκες που είναι ψηλές. Είναι το ιδανικό σορτς καθώς δίνει ένα πολύ σικάτο αέρα στις εμφανίσεις σου. Φρόντισε να βρεις μια βερμούδα, η οποία να μην είναι ούτε πολύ χαλαρή ούτε στενή και φορέστε τη με τα αγαπημένα σου flat πέδιλα, πότε όμως με ένα ψηλό παπούτσι.

πηγη:joytv.gr

















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου