Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Le Petit Chef, ένας σεφ με ύψος μόνο 58 χιλιοστά!

  No comments    
categories: 

Με την τεχνολογία να έχει μπει για τα καλά στο τραπέζι μας, εντοπίζουμε ολοένα και περισσότερα ευφάνταστα projects που εξελίσσουν το δείπνο σε πολυαισθητήρια εμπειρία. 
Μια νέα τάση, λοιπόν, φέρνει το 3D animation στο πιάτο μας!

Τα λεπτά φαντάζουν να περνούν βασανιστικά αργά από τη στιγμή που παραγγέλνεις μέχρι να φτάσει το φαγητό στο τραπέζι, ειδικά όταν είσαι απίστευτα πεινασμένος. Ευτυχώς πολλά εστιατόρια ανά τον κόσμο σε χώρες όπως η Κίνα, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία έχουν προσλάβει τον Petit Chef για να ψυχαγωγεί τους πελάτες όσο περιμένουν.
Έτσι ένα τραπέζι ενός κλασικού δείπνου εξελίσσεται σε «κινηματογραφική» εμπειρία…

Ο πιο μικρός σεφ του κόσμου έχει ύψος μόλις 58 χιλιοστά και αναλαμβάνει να «μαγειρέψει» πάνω στα τραπέζια σε εστιατόρια, ξενοδοχεία και events. 
Όπως βλέπετε στο παραπάνω βίντεο πάνω από τα τραπέζια εγκαθίστανται προτζέκτορες, ο μικροσκοπικός εικονικός σεφ ξεπηδά στο τραπέζι και με διάφορα χαριτωμένα κόλπα ετοιμάζει ζωντανά ένα πιάτο, ψήνει μπριζόλες, κόβει λαχανικά και χαρίζει απίστευτα γέλια στους πελάτες, καθώς συχνά ξεχνά το φαγητό για πολλή ώρα στη φωτιά με αποτέλεσμα να παίρνει ο ίδιος αλλά και το κρέας φωτιά.
Όσο για το φαγητό που προσφέρεται μετά από όλη αυτή τη διαδικασία, δεν είναι φυσικά εικονικό, αλλά κανονικό που εμφανίζετε με τη βοήθεια του σερβιτόρου!!!!

πηγη:olivemagazine.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου