Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Ιταλός ζαχαροπλάστης δημιουργεί γλυκά καλλιτεχνήματα

  No comments    
categories: 

Τα γλυκά του Ιταλού pastry chef Matteo Stucchi μετατρέπονται σε έργα τέχνης και ο λογαριασμός του στο Instagram είναι πραγματικά εντυπωσιακός.

Ο Matteo Stucchi δημιουργεί γλυκά με μινιατούρες και είναι τόσο ξεχωριστά που δεν θα θέλεις να φας ούτε μια κουταλιά από αυτά για να μην χαλάσεις το ντεκόρ.Ο 26χρονος Matteo Stucchi, κατάγεται από τη Μόντσα της Ιταλίας και έχει πάθος με την ζαχαροπλαστική.
Ο Stucchi δεν κάνει απλά ζαχαροπλαστική, είναι και ένας τρομερός καλλιτέχνης!

Συγκεκριμένα, δημιουργεί γευστικούς μικρόκοσμους με επιδόρπια. Βέβαια, τοποθετεί και μικρές φιγούρες, οι οποίες σου δίνουν την αίσθηση ότι βλέπεις ένα παιχνίδι, αντί ένα γλυκό!

Η έμφαση στη λεπτομέρεια και η αχαλίνωτη φαντασία του είναι αξιοσημείωτη και τα έργα του δεν περνούν απαρατήρητα στο Instagram αφού οι ακόλουθοί του έφτασαν τους 243.000 και συνεχώς αυξάνονται. Το προφίλ του στο Instagram ονομάζεται «idolcidigulliver», που σημαίνει «τα γλυκά του Γκιούλιβερ».
Με motto “η εμφάνιση ενός γλυκού πρέπει να συμβαδίζει με τη γεύση του” , ο παραμυθάς – αρχιτέκτονας chef έχει ήδη δημιουργήσει buzz δικαίως. 
‘Οσοι έχουν δοκιμάσει, υποστηρίζουν πως τα “οικοδομήματα” δεν είναι μόνο ωραία στο μάτι αλλά γευστικά μέχρι το τελευταίο…ανθρωπάκι!









πηγη:bovary.gr/goldpig.gr/peoplegreece.com





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου