Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Μυστικά για τον χαλβά με σιμιγδάλι


  • Ο χαλβάς που φτιάχνεται µε λεπτό σιµιγδάλι έχει απαλή, βελούδινη, κρεµώδη υφή. Μπορούµε να τον φτιάξουµε µε χοντρό σιµιγδάλι, όµως θα έχει κάπως πιο κοκκώδη υφή.

  • Διατηρούµε το χαλβά εκτός ψυγείου, σε δροσερό περιβάλλον, τυλιγµένο µε µεµβράνη, για να µη στεγνώσει και ξεραθεί. Ιδανικά, τον σκεπάζουµε µε µεµβράνη όσο είναι ακόµη ζεστός, έτσι ώστε η µεµβράνη να «κολλήσει» επάνω του.

Πηγή:glykesistories.gr

Related Posts:

  • Ροφήματα και ποτά των Χριστουγέννων!Η γιορτινή σεζόν έχει έρθει και έφερε μαζί της το στολισμένο σπίτι, τζάκι, κουβερτούλα, καλή παρέα και τα απαραίτητα εποχιακά ροφήματα.Παρακάτω ακολου… Read More
  • Πάβλοβα ένα αιθέριο γλυκό Πόσοι από εσάς δεν γνωρίζουν την Pavlova; Ένα γλυκό τόσο ανάλαφρο, όπως τα βήματα της πρίμα μπαλαρίνα, Άννα Πάβλοβα, που για χάρη της, φτιάχτηκε το υ… Read More
  • Πάβλοβα με σιρόπι ροδιούΤο δημοφιλές επιδόρπιο είναι σημαντικό κομμάτι της εθνικής κουζίνας τόσο της Αυστραλίας, όσο και της Νέας Ζηλανδίας και συχνά σερβίρεται κατά τη διάρκ… Read More
  • Δίπλες με πορτοκάλι Οι δίπλες είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με τους κουραμπιέδες, επειδή έχουν λιγότερες θερμίδες και σχεδόν 50% λιγότερα λιπαρά. Εάν, μάλιστα… Read More
  • Χριστουγεννιάτικη πάβλοβα Η πάβλοβα δημιουργήθηκε στην Αυστραλία το 1929 όταν τη χώρα την επισκέφτηκε η μεγάλη Ρωσίδα χορεύτρια Άννα Πάβλοβα για να χορέψει το ρόλο του… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου