Άν θέλετε λοιπόν, να κάνετε την απλούστερη, πιο αφράτη ταραμοσαλάτα και εξαιρετικά σικ, ακολουθείστε τη συνταγή της Ευγενίας.
Υλικά
(για μεζέ 6-8 ατόμων)
150 γραμ. λευκό ταραμά
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
450 – 500 ml ελαιόλαδο
2-2½ λεμόνια, τον χυμό
Προετοιμασία: Πανεύκολη συνταγή με 4 μόνον υλικά που είναι έτοιμη σε λιγότερο από 5 λεπτά. Θέλει όμως 2 ώρες στο ψυγείο (σκεπασμένη με διαφανή μεμβράνη ή μέσα σε κλειστό μπολ) πριν την χαρείτε.
Παρασκευή: Σε μίξερ πολτοποιείτε το κρεμμύδι μαζί με το λεμόνι και τον ταραμά. Στη συνέχεια προσθέτετε σιγά-σιγά το ελαιόλαδο σαν να κάνατε μαγιονέζα. Την αφήνετε στο ψυγείο να πέσει η αψιά γεύση του κρεμμυδιού και να δέσουν τα υλικά, για τουλάχιστον 2 ώρες. Έχετε έτοιμη την πιο αφράτη ταραμοσαλάτα που δοκιμάσατε ποτέ!
Πηγή:pandespani.com
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου