Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Μάσκα προσώπου με καρότα

  No comments    
categories: 


Όπως έχουμε αναφέρει σε πάρα πολλά άρθρα μας πολλά είναι τα φυτά και τα βότανα της φύσης που έχουν να προσφέρουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες στον οργανισμό μας ή στην εμφάνιση μας είτε αναζωογονώντας την είτε χαρίζοντας λαμπερά μαλλιά ή επιδερμίδα.

Ακόμα και τα φρούτα που τρώμε μας χαρίζουν απλόχερα τις σημαντικές ιδιότητες τους και ένα από αυτά θα μας απασχολήσει στο σημερινό μας άρθρο για να μας δώσει λαμπερό δέρμα και αισθητά πιο σφιχτή επιδερμίδα.

Το καρότο είναι το φρούτο που θα μας όλα αυτά που χρειαζόμαστε για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας μας.

Για όσους δε το γνωρίζουν τα καρότα αφαιρούν τις βλαβερές τοξίνες από το δέρμα με αποτέλεσμα να δείχνουμε πιο νέοι και λαμπεροί.

Πως θα το πετύχουμε όμως αυτό;
Η απάντηση είναι απλή, θα φτιάξουμε μάσκα προσώπου με βάση τα καρότα.


Θα χρειαστούμε:

καρότα
λίγες σταγόνες λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο.

Η δοσολογία που θα χρησιμοποιήσετε είναι σχετική ανάλογα με την ποσότητα που θέλετε να φτιάξετε.

Βράστε τα καρότα και πατήστε τα μέχρι να γίνουν πουρές, προσθέστε στη συνέχεια τιςσταγόνες λεμονιού, το ελαιόλαδο και το μέλι, ανακατέψτε αρκετά καλά και έχουμε φτιάξει μια εκπληκτική μάσκα προσώπου 100% φυτική και χειροποίητη από τα δικά μας τα χεράκια.

Πως να τη χρησιμοποιήσετε:
Απλώστε στο πρόσωπο και το λαιμό ομοιόμορφα, αφήστε τη για 20 λεπτά και ξεπλύνετε αρκετά καλά, τα υπόλοιπα αφήστε τα στη μάσκα που μόλις φτιάξαμε και τα αποτελέσματα της πιστέψτε με θα είναι αισθητά σε εσάς και τους γύρω σας.

Πηγή:VotanonKipos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου