Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Τα must χειμερινά κομμάτια της σεζόν

  No comments    
categories: 

Ο χειμώνας είναι ήδη στο κατώφλι μας αφήνοντας πίσω του το φθινόπωρο. Σε λίγες μέρες θα κάνει εντυπωσιακή είσοδο και πρέπει να είστε έτοιμες. Έφτασε λοιπόν η στιγμή να συμπληρώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τα πιο μοντέρνα και ζεστά κομμάτια. Αυτή την εβδομάδα σας προτείνουμε τα έξι must χειμερινά κομμάτια της σεζόν και να είστε σίγουρες ότι θα ζήσετε τον πιο καυτό χειμώνα!

Πλεκτό φόρεμα


Το πλεκτό φόρεμα αποτελεί το must κομμάτι του χειμώνα, που θα σας συντροφεύσει τις κρύες μέρες. Εκτός από ζεστασιά προσφέρει άνεση και στυλ. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Απαραίτητα συνοδευτικά αποτελούν μια δερμάτινη ζώνη γύρω από τη μέση και ένα ζευγάρι δερμάτινες αρβύλες.

Πλεκτό πουλόβερ

Το πλεκτό πουλόβερ είναι διαχρονικό και αποτελεί βασικό κομμάτι της γυναικείας ντουλάπας. Είναι ζεστό, άνετο και μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα. Ιδιαίτερα, φέτος κυριαρχεί στη μόδα το oversized πουλόβερ, το οποίο συνδυάζεται τέλεια μ’ ένα λευκό πουκάμισο.

Μάλλινο παντελόνι

Το μάλλινο παντελόνι είναι και φέτος στη μόδα. Αν θέλετε να ακολουθείτε πιστά τις τάσεις της μόδας, μπορείτε να επιλέξετε ένα μάλλινο παντελόνι σε αντρική γραμμή. Τις πρωινές ώρες στη δουλειά, μπορείτε να το συνδυάσετε μ’ ένα πλεκτό τοπ και μ’ ένα ζευγάρι oxfords παπούτσια, ενώ το βράδυ μ’ ένα δαντελένιο τοπ και μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ankle boots.

Γούνινο γιλέκο

Το γούνινο γιλέκο αποτελεί το απόλυτο κομμάτι του φετινού χειμώνα. Έχει τη διπλή ικανότητα όχι μόνο να προστατεύει από το κρύο, αλλά και να δημιουργεί μια ψηλόλιγνη σιλουέτα. Είναι άνετο, κομψό και μπορεί από μόνο του να δώσει στυλ, μεταμορφώνοντας μια εμφάνιση από casual σε πιο επίσημη. Μπορεί να συνδυαστεί ποικιλοτρόπως, με διάφορα ρούχα. Φέτος, το βρίσκουμε σε διάφορα χρώματα, όμως επικρατέστερα είναι το διαχρονικό μαύρο και το κλασικό μίνιμαλ κρεμ.

Μάλλινο παλτό

Το μάλλινο παλτό είναι το must πανωφόρι της εποχής. Είναι κλασικό, διαχρονικό, ζεστό κι απόλυτα κομψό. Η μόδα φέτος δείχνει σαφή προτίμηση στις tailored και oversized γραμμές. Ως προς την απόχρωση, ιδανικά προτιμήστε το φωτεινό μπλεή το κόκκινο.

Πλεκτό κασκόλ

Φέτος τα πλεκτά είναι στη μόδα και αφού είναι χειμώνας, σίγουρα θα χρειαστείτε ένα πλεκτό κασκόλ γύρω από το λαιμό σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα χοντρό κασκόλ ή ένα πιο λεπτό για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Το χοντρό θα σας προσφέρει ζεστασιά, ενώ το λεπτό θα σας δώσει επιπλέον θηλυκότητα.

Αυτά είναι τα έξι must χειμερινά κομμάτια της σεζόν. Όποιο κι αν επιλέξετε, να είστε σίγουρες ότι θα σας κρατήσουν stylish και ζεστές, όσο χαμηλά κι αν πέσει η θερμοκρασία.
πηγη:flowmagazine.gr/Τάνια Πουσπουλίδου










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου