Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Τσάντες εμπνευσμένες από γλυκά!

  No comments    
categories: 


Η σχεδιάστρια από την Ολλανδία, γνωστή με το όνομα Rommy de Bommy, έχει μαγέψει το διαδίκτυο τα τελευταία 2 χρόνια με τα πρωτότυπα αξεσουάρ της. “Στην πραγματικότητα σταμάτησα το σχολείο για να το κάνω αυτό σε πλήρη απασχόληση”, αναφέρει. 


Ενώ κάνει επίσης αξιολάτρευτα παπιγιόν καθώς και περιδέραια, τα πιο δημοφιλή εδέσματά της είναι σίγουρα οι τσάντες της. “Οι τσάντες κατασκευάζονται από διαφορετικά είδη υλικών. 


Κυρίως χρησιμοποιώ έναν ειδικό μαλακό αφρό ο οποίος στεγνώνει μετά από μερικές ημέρες και γίνεται πολύ σκληρός και δυνατός”. Μας είπε για τις ρεαλιστικές υφές που επιτυγχάνει. “Είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης που έχει μια πρακτική λειτουργία”.


Η Rommy διατηρεί επίσης ένα blog μόδας όπου ποζάρει με πανέμορφα vintage εμπνευσμένα ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε τσάντα και παράλληλα εργάζεται σε ένα project για ανοιξιάτικα ρούχα. “Κάτι με φούστες, εμπνευσμένες από τα τρόφιμα, φυσικά.” 


Μπορεί να μην είστε αρκετά γενναία για να φορέσετε κάθε φωτεινό χρώμα όπως αυτό το κορίτσι, αλλά σας προκαλούμε με ένα ντόνατ ζελέ για την επόμενη έξοδό σας.

πηγη:dailystories.gr

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις δημιουργίες: www.rommydebommy.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου