Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Ρουζ:Πως να βρεις την σωστή απόχρωση ρουζ για εσένα

  No comments    
categories: 

Το να διαλέξεις την σωστή απόχρωση ρουζ κάποιες φορές είναι πραγματικό ρίσκο.
Λάθος αποφάσεις, αποχρώσεις που δεν σου ταιριάζουν και το αποτέλεσμα που σε κάνει να δείχνεις αστεία είναι μόνο μερικοί από τους κινδύνους.
Ο τόνος του ίδιου μας του δέρματος αλλάζει έτσι κι αλλιώς από εποχή σε εποχή, γεγονός που κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα και την επιλογή ρουζ έναν γρίφο για δυνατούς λύτες.
Είναι στ’ αλήθεια δύσκολο να βρεις το σωστό χρώμα, αυτό που θα σου ταιριάζει θα σε κολακεύει, θα χαρίζει υγεία και φρεσκάδα στο πρόσωπο σου.
Οι make up artists δίνουν την λύση με αυτό το έξυπνο τιπ που θα σε βοηθήσει να κάνει της σωστή επιλογή κάθε φορά και να μην αισθάνεσαι αμήχανα όταν μέσα στην ημέρα σου συνειδητοποιείς πως ο λόγος που σε κοιτούν είναι το έντονο ρουζ που φοράς.

Είναι πολύ πιο απλό από όσο νόμιζες. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στον καθρέφτη και να κοιτάξεις το χρώμα στα χείλη σου!

Για την ακρίβεια αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τραβήξεις ελαφρώς τα χείλη σου και να ελέγξεις την απόχρωση τους. Από εκεί θα καταλάβεις πολλά...Μπορείς ακόμα και να αναμίξεις διαφορετικές αποχρώσεις ρουζ μέχρι να βρεις την πιο ταιριαστή με το φυσικό χρώμα του δέρματος στα χείλη.
Αυτό θα σου δώσει την φρεσκάδα που θα μοιάζει σαν αν πηγάζει από μέσα!.
Αν τώρα δεν θέλεις να το εφαρμόσεις μέσα στο κατάστημα και ενώ σε κοιτάζουν όλοι (πολύ λογικό το βρίσκω), το χρώμα των χεριών σου και του ντεκολτέ μπορεί να λειτουργήσει σαν οδηγός.

Βάση με το διάσημο make up artist Rick DiCecca « Aν αντιμετωπίζεις πρόβλημα στο να βρεις τη σωστή απόχρωση ρουζ, σφίξε το χέρι σου σε γροθιά για 5 δευτερόλεπτα, έπειτα άνοιξε το και κοίτα τα δάχτυλα σου,μόλις ανακάλυψες την κατάλληλη απόχρωση ρουζ για εσένα». Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις μία σειρά με ποικιλία αποχρώσεων και να δοκιμάσεις αρκετές μέχρι να βρεις εκείνη που θα ταυτίζεται με την απόχρωση στα δάχτυλα σου.

Σχετικά με το που πρέπει να το απλώσεις οι ειδικοί συμβουλεύουν να σχηματίζεις ένα νοητό «L» από την εξωτερική γωνία του ματιού στην άκρη της μύτης, πάνω στα ζυγωματικά. Έτσι θα διασφαλίσεις πως το αποτέλεσμα δείχνει φυσικό και άρα κομψό.

Το μυστικό είναι τόσο απλό που δεν το φανταζόμασταν.
Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα σε ροδακινί και μοβ κοίταξε στα κλεφτά ...τα χείλη σου ή τα δάκτυλα σου και δεν θα ξανακάνεις ποτέ λάθος!

πηγη:bovary.gr/ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΜΠΑΝΗ/shape.gr
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου