Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ευχετήριες ηλεκτρονικές κάρτες:Δείτε τα sites μπορείτε να χρησιμοποιήσετε



Γενέθλια, γιορτές, διακοπές και ειδικές περιστάσεις. Επειδή όλοι έχουμε την ανάγκη να εκφράσουμε την αγάπη, την ευχή και τη διάθεσή μας… ας το κάνουμε πρωτότυπα και ηλεκτρονικά. Εκατοντάδες κάρτες για κάθε στιγμή της ζωής, με χιούμορ και κομψότητα, με πλούσια γραφικά και μοντέρνο στυλ στέλνονται καθημερινά μέσα από e–mail σε όλο τον κόσμο. 
Κερδίστε τις εντυπώσεις και επιλέξτε την κατάλληλη ηλεκτρονική κάρτα σύμφωνα με την προσωπικότητα και τα συναισθήματά σας…

Το JibJab είναι ένα από τα πιο πρωτότυπα siteγια ηλεκτρονικές κάρτες, που προωθεί τις ανθρώπινες εκφράσεις μέσα από εκπληκτικά βίντεο κινουμένων σχεδίων. Το site διαθέτει το δικό του πρότυπο ηλεκτρονικής κάρτας, διαμορφώνοντας βίντεο με τις εικόνες του εαυτού σας ή των φίλων σας.Το JibJab έχει αρκετές δωρεάν κάρτες, αλλά διαθέτει επίσης μια υπηρεσία για μέλη, η οποία παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες.

Αποτελεί ίσως ένα το πιο γνωστά siteμε ηλεκτρονικές κάρτες, προσφέροντας επιλογές και διάφορους τρόπους μέσα από τους οποίους θα μεταφέρετε τις ευχές σας. Κάθε χρόνο δωρίζουν ένα μέρος των εσόδων τους σε μη-κερδοσκοπικές οργανώσεις, που αφιερώνονται στην προστασία και τη διατήρηση της άγριας ζωής και του περιβάλλοντος. Πιστεύοντας ότι η online επικοινωνία πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητα, το στυλ, τα συναισθήματα και το χιούμορ του αποστολέα, η διεύθυνση http://www.e-cards.com , θα εντοπίσει την ιδανική κάρτα για εσάς.

Πρόκειται για ένα siteμε πάνω από 20.000 ηλεκτρονικές κάρτες, οι οποίες καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος από εποχικές αλλά και καθημερινές κατηγορίες. Αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα σε ποικιλία siteτου είδους, προσφέρει εφαρμογές που μπορούν να μεταφέρουν την ευχετήρια κάρτα σας ακόμα και μέσω κοινωνικών δικτύων. Με 91 εκατομμύρια χρήστες ανά χρόνο, η ιστοσελίδα προσφέρει κατηγορίες e-cards που αφορούν τη δουλειά, τα γενέθλια, τις εποχικές γιορτές κ.α. Οι περισσότερες κάρτες έχουν ενσωματωμένο ήχο, ο οποίος αλλάζει κάθε φορά που προβάλλεται μια κάρτα . Πρέπει απλά να εισάγετε το όνομα και το email σας μαζί με το όνομα και το email του παραλήπτη.

Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που δεν θα βαρεθείτε ποτέ! Προσφέρει πολλά περισσότερα από μια τυπική ηλεκτρονική κάρτα που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο. Επιλέξτε ένα από τα 1000 βίντεο που σας παρέχει, προσαρμόστε το στα δεδομένα σας και στείλτε το στο πρόσωπο που επιθυμείτε, χαρίζοντάς όμορφες στιγμές. Λειτουργεί σαν μια ώριμη εφαρμογή έκδοσης beta και χρησιμοποιεί βίντεο, ήχους και μουσική, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα της πραγματικής ψυχαγωγίας.

Προσφέρετε χαρά και αγάπη στους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας μέσα από ηλεκτρονικές κάρτες που είναι ικανές να ενισχύσουν φιλίες, να μεταφέρουν μηνύματα γιορτών και διακοπών ή απλά να χαρίσουν γέλιο. Χιλιάδες ηλεκτρονικές κάρτες με κινούμενα σχέδια, πλούσια γραφικά αλλά και μουσική, σας περιμένουν να τις εξερευνήσετε μέσα από τις διάφορες κατηγορίες του siteόπως «συγχαρητήρια», «αγάπη & Ραντεβού» και «γενέθλια». Έχετε τη δυνατότητα να μοιράσετε όσες κάρτες επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας το κοινωνικό δίκτυο της επιλογής σας.

Με 7 εκατομμύρια μέλη και 25.000 δωρεάν ηλεκτρονικές κάρτες για όλες τις περιπτώσεις όπως: γενέθλια, Γιορτές Αγάπης, Ημέρα της Εργασίας, Χριστούγεννα κ.α., σας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος από επιλογές. Όλες οι ηλεκτρονικές κάρτες διαθέτουν κινούμενα σχέδια και διαθέτουν πολλά είδη μουσικής. Με κάθε αποστολή κάρτας ενισχύονται οργανώσεις όπως η Wildlife Conservation Society, υπερασπιστές της άγριας ζωής και της προστασίας της φύσης. Έχετε επίσης την ευκαιρία να στείλετε μια e-card σε μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων. Το καλύτερο από όλα είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς συμμετοχή, εκτός βέβαια αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος.

Δημιουργείστε την ιδανική ηλεκτρονική κάρτα για εσάς, που θα διαθέτει όλα όσα επιθυμείτε ανάλογα με τον αποδέκτη και την περίσταση. Βάλτε δικές σας εικόνες, την αγαπημένη σας μουσική (mp3 αρχεία) και γράψτε την ευχή που σας εκφράζει. Μην περιμένετε πια, ψάχνοντας σε εκατοντάδες κάρτες. Προτιμήστε μια μοναδική ηλεκτρονική κάρτα που θα καταπλήξει τον αποδέκτη.
  Διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερες e-cards , με τις περισσότερες να είναι δωρεάν. Τα θέματά του site σχετίζονται με ανακοινώσεις, γενέθλια, ειδικές περιστάσεις, διακοπές και την αγάπη. Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της eCardica, αποκτάτε πρόσβαση σε διασκεδαστικά εργαλεία και υπηρεσίες, όπως π.χ. μια υπηρεσία υπενθύμισης, επαφών και ημερολογίου.

πηγη:flowmagazine.gr/Λιάνα Γεωργουλοπούλου,






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου