Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Το Γιαπωνέζικο Cheesecake των 3 υλικών




Μια Γιαπωνέζα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 6 εκατομμύρια views σε ένα βιντεάκι που ανέβασε στο youtube και στο οποίο δείχνει πώς να φτιάξετε cheesecake-σουφλέ χρησιμοποιώντας μόνο 3 υλικά.

Τι θα χρειαστείτε: 
Για να φτιάξετε αυτό το cheesecake θα χρειαστείτε: 
3 αβγά 
120 gr λευκής σοκολάτας  
120 gr κρέμα τυριού.

Εκτέλεση:
Ξεκινήστε χωρίζοντας σε δύο διαφορετικά μπολ τα ασπράδια των αβγών από τους κρόκους. Βάλτε στο ψυγείο για λίγη ώρα τα ασπράδια ώστε να γίνει η μαρέγκα σας πιο σταθερή.

Προθερμάντε τον φούρνο σας στους 170 βαθμούς Κελσίου και λιώστε τη σοκολάτα τοποθετώντας την σε ένα τσίγκινο μπολ πάνω από ένα κατσαρολάκι με νερό που βράζει.

Ανακατέψτε σε ένα άλλο μπολ τη μαρέγκα μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα.


To Cheesecake των 3 Υλικών που Έχουν Παρακολουθήσει Πάνω από 6 Εκατομμύρια Άνθρωποι (VIDEO)
Αν ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες, το cheesecake σας θα μοιάζει με αυτό της εικόνας.

Έξτρα tip: 
Για να βεβαιωθείτε πως η μαρέγκα σας είναι έτοιμη αναποδογυρίστε το μπολ. Αν είναι έτοιμη θα πρέπει να παραμείνει μέσα στο μπολ σας.

Ρίξτε την κρέμα τυριού μέσα στη λιωμένη λευκή σοκολάτα και ανακατέψτε καλά. Στη συνέχεια ρίξτε τους κρόκους των αβγών και αμέσως μετά το 1/3 της μαρέγκας συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Στο τέλος ρίξτε και την υπόλοιπη μαρέγκα.

Αλείψτε λίγο ελαιόλαδο ή βούτυρο σε λαδόκολλα και τοποθετήστε την μέσα σε ένα πυρέξ. Ρίξτε το μείγμα μέσα στο πυρέξ και στη συνέχεια τοποθετήστε το μέσα σε ένα ταψάκι στο οποίο θα ρίξτε λίγο νερό.

Ψήστε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά, στη συνέχεια στους 160 βαθμούς για άλλα 15 λεπτά και τέλος σβήστε το φούρνο και αφήστε το για άλλα 15 λεπτά. Αφού βγάλετε το cheesecake σας από το φούρνο και το αφήσετε να κρυώσει ρίξτε προαιρετικά άχνη, μαρμελάδα ή φρούτα.

πηγη:spirossoulis.com

Δείτε όλη τη διαδικασία στο παρακάτω βίντεο!

Related Posts:

  • Παραδοσιακά Φοινίκια από τη Λήμνο Τα μελομακάρονα έχουν ετυμολογικά αρχαιοελληνική προέλευση όσο και αν το μυαλό πάει στο «ιταλικό» μακαρόνι. Στα λεξικά αναφέρεται ότι η λέξη… Read More
  • Γεμιστά μελομακάρονα Ρόδου Σε αρκετά χωριά της Ρόδου, το σφάξιμο του χοίρου που μεγάλωναν οι οικογένειες γινόταν σε παρέες και με ειδική ιεροτελεστία. Από τα Χριστουγεννιάτ… Read More
  • Μελομακάρονα Με Μαύρη Ζάχαρη Έχω δοκιμάσει διάφορες συνταγές για μελομακάρονα, όμως η συγκεκριμένη είναι από τις πιο νόστιμες. Και όποιος άλλος την έχει φτιάξει όμως, π… Read More
  • Μελομακάρονα Αυτή είναι η συνταγή από τα αγαπημένα μελομακάρονα της Αργυρώς! Δοκιμάστε την! Υλικά  240 γρ. σπορέλαιο 240 γρ. ελαιόλαδ… Read More
  • Μελομακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας Η σοκολάτα θεωρείται ως ένα από τα πιο θρεπτικά φυσικά προϊόντα. Δίνει ενέργεια, χαρίζει ευεξία, είναι τονωτική, ενισχύει την πνευματική διαύγ… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου