Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Ανανεώνω τη διακόσμηση του γραφείου μου

10 DIY ιδέες για να οργανώσετε το γραφείο σας

Συγκεντρώνουμε do it yourself ιδέες ώστε να προσθέσουμε πινελιές ανανέωσης στο γραφείο μας, το χώρο που περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας ώστε να είναι όμορφος, cozy, και αρκετά ανανεωμένος ώστε να μην μελαγχολήσουμε και να τον κάνουμε έναν χώρο… να χαίρεσαι να δουλεύεις. Ακολουθήστε τις συμβουλές παρακάτω, ξεσηκώστε τα «κόλπα» των φωτογραφιών και κάντε το γραφείο σας σαν καινούριο. 

Χρησιμοποιήστε γυάλινα βαζάκια ως ωραιότατες θήκες για στυλό, μολύβια και μαρκαδοράκια, που θα δώσουν και μια βιομηχανική νότα στο γραφείο σας. Μπορείτε να τα κρατήσετε σταθερά, όπως στην φωτογραφία, ενώνοντάς τα με λίγη κόλλα. 


Αξιοποιήστε απλά πιαστράκια, τα οποία θα προσαρμόσετε στην άκρη του γραφείου, για να δημιουργήσετε σταθερές εσοχές για τα USB καλώδια του υπολογιστή σας. 


Αξιοποιήστε ένα παλιό παντζούρι για μια vintage νότα στον τοίχο δίπλα στο γραφείο σας, και κολλήστε στα «στόρια» του κάρτες, post it ή την αλληλογραφία σας. 


Μετατρέψτε τα κουτιά από παπούτσια σε χρηστικά εργαλεία αρχειοθέτησης, αφαιρώντας το καπάκι τους και τοποθετώντας τα «όρθια» στο γραφείο, για να οργανώσετε τους φακέλους και τα βιβλία σας. 


Κόψτε κουτιά από δημητριακά, ντύστε τα με χαρτί περιτυλίγματος και φτιάξτε ωραιότατες διαχωριστικές θήκες για τα συρτάρια σας. 


Ανάλογης χρήσης μπορούν να τύχουν και οι θήκες για ψήσιμο μάφιν, που μπορούν να φιλοξενήσουν τα κλειδιά σας, μικροεργαλεία, συνδετήρες, σελοτέιπ κλπ και να μπουν στο συρτάρι σας. 


Κρατήστε τα χαρτονένια ρολά από το χαρτί υγείας, και όταν μαζευτούν αρκετά, φτιάξτε κυλινδρικές θήκες μέσα σε κουτί παπουτσιών, όπως στη φωτογραφία, για να γλιτώσετε τα σκορπισμένα αντικείμενα στην επιφάνεια του γραφείου. 


Δεν έχετε καν αρκετό χώρο για γραφείο; Δείτε στην φωτογραφία πώς μπορεί ένα τραπέζι κουζίνας να ενωθεί με μια ραφιέρα και να μεταμορφωθεί όχι σε ένα, αλλά σε δύο γραφεία με άνεση και ιδιωτικότητα. 


Μεταφέρετε την ατζέντα σας… στον τοίχο, με έξι κάθετες σιδερένιες βέργες και 30 μαγνητάκια (ή αντίστοιχα έξι μαλακές μπάρες και μίνι κονκάρδες) για να δημιουργήσετε το πιο πρωτότυπο καλεντάρι και να μην ξεχνάτε ποτέ τις υποχρεώσεις και τα ραντεβού σας. 


Δώστε χρώμα στην αδιάφορη επιφάνεια του γραφείου σας, με χρωματιστές κολλητικές ταινίες και δημιουργήστε αυτό το ριγέ εφέ. 

Πηγή:in2life.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου