Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πώς θα κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας ανοιξιάτικο

  No comments    
categories: 

Η Άνοιξη είναι η μεταβατική εποχή τόσο για ανανέωση της ντουλάπας, όσο και για να αλλάξετε την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς. Αποχωριστείτε τα λιπαρά lip balm και τις πολλές στρώσεις ενυδάτωσης και επικεντρωθείτε στη χρυσή ευκαιρία της σεζόν για άμεση ανανέωση με την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας.

Η colorist του Bumble and Bumble Salon στη Νέα Υόρκη, Gia Calvo, συμβουλεύει πως μετά από το κρύο του χειμώνα αυτό που κάθε γυναίκα χρειάζεται είναι η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών της, επιλέγοντας πιο θερμές αποχρώσεις με μερικά highlights λάμψης.

Για την Άνοιξη τα highlights στους τόνους του ροζ-χρυσού είναι η τάση που επιλέγουν οι περισσότερες celebrities.

Το ξανθό χρώμα στα μαλλιά που είχατε κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορεί να αποτελέσει έναν ενδιαφέρων καμβά για το τολμηρό trend της Άνοιξης τις παστέλ αποχρώσεις.
Οι πιο ζεστές αποχρώσεις στο ξανθό χρώμα είναι το must της σεζόν. Για να φωτίσετε το ξανθό σας χρώμα επιλέξτε μερικές χρυσές ανταύγιες και θα δείτε σίγουρα το hair styling των μαλλιών σας να μεταμορφώνεται αυτόματα.
Οι ξανθές πρέπει να πουν αντίο στην πλατινέ απόχρωση του Χειμώνα καθώς οι ηλιόλουστες μέρες της Άνοιξης θα αλλοιώσουν το χρώμα αλλά και το Old-Hollywood αποτέλεσμα που είχατε επιτύχει κατλα τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.


Η τεχνική του balayage είναι η τέλεια επιλογή για την Άνοιξη καθώς έτσι μπορείτε να επιτύχετε ένα νεανικό και φυσικό αποτέλεσμα.
Μην ξεχνάτε πως οι καστανές αποχρώσεις μπορούν να γίνουν πιο ανατρεπικές και λαμπερές με την η τεχνική του balayage.


Για να δώσετε πιο φωτεινή διάσταση στο καστανό σας χρώμα επιλέξτε βελούδινα highlights στους τόνους της σοκολάτας ή του μελιού που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. 
Το μόνο που χρειάζεται για να προσδώσουμε την αίσθηση ότι μόλις επιστρέψαμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές είναι μερικά highlights, όπως τονίζει η colorist Gia Calvo.Το εκτυφλωτικό σκούρο καστανό του Χειμώνα παραείναι βαρύ'' για την Άνοιξη.


Για την 'Ανοιξη το χάλκινο χρώμα πρέπει να γίνει πιο λαμπερό και έντονο για να αποχωριστούμε την θαμπάδα του Χειμώνα.
Η βερικοκί απόχρωση ταιριάζει απόλυτα στις κοκκινομάλλες και θα τονίσει ακόμα περισσότερο το φλογερό σας κόκκινο, ενώ εάν το χρώμα των μαλλιών σας είναι πιο strawberry-blonde μην φοβηθείτε να κινηθείτε σε πιο χρυσές αποχρώσεις.

Πηγή:marieclaire.gr









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου