Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα τάση στα παγωτά.Ήρθε το… μαύρο παγωτό Black Coconut Ash!

  No comments    
categories: 
Αποτέλεσμα εικόνας για … μαύρο παγωτό!

Η νέα τάση στο παγωτό είναι… το μαύρο!

Ανάρπαστο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε σε χωνάκι είτε σε κυπελάκι το μαύρο παγωτό έχει γεύση που ακούει στην ονομασία Black Coconut Ash. Κάτι σαν «καμένη» μαύρη καρύδα. Ή καλύτερα στάχτη μαύρης καρύδας.

Προς το παρόν ικανοποιεί τους ‘ψαγμένους’ ουρανίσκους.  
Είναι ένα παγωτό που φτιάχνεται με κρέμα καρύδας, γάλα καρύδας, καρύδα και επεξεργασμένη στάχτη από κέλυφος καρύδας, στην οποία αποδίδεται και το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα του. Ενίοτε προσφέρεται και σε μαύρο χωνάκι, ενώ το total black look συμπληρώνουν toppings στην ίδια απόχρωση, όπως μπισκότα oreo. Το λανσάρει, όχι κάποιο παγωτατζίδικο της γειτονιάς εδώ δίπλα, αλλά το Morgenstern’s Finest Ice Cream Shop στη Νέα Υόρκη, που φημίζεται για τις ιδιαίτερες γεύσεις του ανάμεσα στις οποίες βρίσκεις βανίλια μπέρμπον, πρέτζελ με αλατισμένη καραμέλα, εσπρέσο λεμόνι κ.ά.


Κι έχει ανοίξει και διάλογος εάν τελικώς ο «ενεργοποιημένος ξυλάνθρακας» βοηθά στην αποβολή των τοξινών. Απομένουν πολλά να ειπωθούν. Όπως με πόση λαχτάρα μπορεί να απολαύσει κάποιος μια μπάλα παγωτού που θυμίζει μπατ μομπίλ, το οποίο έχει περάσει προηγουμένως από μπλέντερ…


Οι φανατικοί φίλοι του υποστηρίζουν ότι είναι και αγνό και ευχάριστα δροσιστικό και-παρά το χρώμα του- δεν σου μαυρίζει την διάθεση.

Αποτέλεσμα εικόνας για … μαύρο παγωτό!

πηγη:socialsecurity.gr/olivemagazine.gr





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου