Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Choker,το αξεσουάρ του φετινού χειμώνα

  No comments    
categories: 




Aν έπρεπε να ονοματίσουμε ένα και μόνο ένα ως το «αξεσουάρ της σεζόν», αυτό θα ήταν το choker! Πως το 2016 ήταν μία χρονιά που στυλιστικά είχε αναβιώσει τα 90s, το έχουμε γράψει πολλάκις. Όπως έχουμε γράψει πως το 2017 θα είναι αφιερωμένο στα 80s. 

To choker, λοιπόν, που μπορεί να μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1990, αλλά έκανε δειλά δειλά την εμφάνισή του από αυτή του 1980, και «πιάνει» όχι μόνο και τα δύο trends, αλλά και όσες από εμάς δηλώνουμε φανατικά την υποστήριξή μας στο ένα ή στο άλλο.
Δεν θα ξεχάσουμε τα τσόκερ με πανάκριβα διαμάντια φορεμένα από την Dian αλλά και την Βασίλισσα Ελισάβετ. Ενώ τάση έγινε τότε και το δερμάτινο τσόκερπου φορούσε στο λαιμό της η Victoria Beckham όταν ήταν ακόμη στις Spice Girls.
Το choker είναι το ξεχωριστό twist που μπορεί να δώσει «τύπο» και αέρα, σε οποιοδήποτε ντύσιμο. Σε κλασσικό στιλ προσθέτει έναν πιο rock αέρα ενώ σε ένα casual look μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, θα προσθέσει χαρακτήρα στο στιλ σου…. λαμβάνοντας υπόψη ότι το Τσόκερ Λαιμού είναι μόδα ξανά και έχει έρθει ανανεωμένο, σε πολλά σχέδια και επιλογές ύφους.


πηγη:youweekly.gr/queen.gr







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου