Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα - μπανάνα


Πλούσια γεύση και φανταστική, συγκλονιστική, απίστευτη βελούδινη υφή. Το πιο εύκολο νηστίσιμο παγωτό σοκολάτα, με 3 μόλις υλικά.
Με μία προϋπόθεση όμως :το παγωτό πρέπει να καταναλωθεί άμεσα, αφού δηλαδή παραμείνει στην κατάψυξη για 1-2 ώρες, ίσα-ίσα να σφίξει. Εάν το αφήσουμε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σκληραίνει υπερβολικά πολύ.

Υλικά
(Μερίδες: 2-3)

3 μπανάνες
5-6 κουταλιές της σούπας κακάο
100 γραμμ. γάλα καρύδας




Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις τοποθετούμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά.
Βάζουμε στο μπλέντερ τις μπανάνες, το κακάο και το γάλα καρύδας και δουλεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιόμορφο μίγμα.
Μεταφέρουμε το παγωτό σε κατάλληλο σκεύος και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα περίπου μέχρι να σφίξει, αλλά όχι πολύ.


πηγη:theonewithallthetastes.com









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου