Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση



Τα Χριστούγεννα και η μαγεία των γιορτών έχουν ήδη ξεκινήσει. Η διακόσμηση  του σπιτιού αυτήν την περίοδο,έχει τα πρωτεία και δίκαια θεωρείται από τις πιο εντυπωσιακές όλου του χρόνου!

Διαλέξετε εντυπωσιακά στολίδια για το δέντρο σε ασημί ή χρυσό,βρείτε γιρλάντες με ιδιαίτερα σχέδια,στολίσετε τον χώρο με πολλά φωτάκια και γεμίστε  τα βάζα σας και τις θήκες για γλυκά με χρυσές και ασημί μπάλες,το σαλόνι σας θα μεταμορφωθεί στο πιο στιλάτο χριστουγεννιάτικο προορισμό.

Το τελευταίο που πρέπει να σχεδιάσετε, για να ολοκληρώσετε ένα g
lamorous σκηνικό, είναι ένα γιορτινό τραπέζι.


Πέντε άμεσες αλλαγές που θα προετοιμάσουν το σπίτι σας για τις γιορτές



Αρκούν πέντε κινήσεις για να δώσετε στο σπίτι σας γιορτινό χαρακτήρα. Κι όλα αυτά πριν καν στολίσετε δέντρο!

Χριστουγεννιάτικο Σπίτι με ή Χωρίς Δέντρο!


thehomeissue_dentro03

Εάν βαρεθήκατε να στολίζετε το κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο ή αν απλά θέλετε μια πιο οικονομική λύση, σας έχουμε εναλλακτικούς τρόπους για πολύ μοντέρνα χριστουγεννιάτικα δέντρα.


Θες να στολίσεις για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν έχεις μεγάλο χώρο; Δες τι μπορείς να κάνεις για να γίνει το σπιτάκι σου μοναδικό!

90d6bbf73fab92dd1af550d7232d20dc

Το ότι μένεις σε μικρό διαμέρισμα δεν θα πρέπει να σε εμποδίζει από το να στολίσεις το χώρο σου!
Δείτε εδώ:Θες να στολίσεις για τα Χριστούγεννα, αλλά δεν έχεις μεγάλο χώρο; Δες τι μπορείς να κάνεις για να γίνει το σπιτάκι σου μοναδικό!



Συνθέσεις με λουλούδια για τα Χριστούγεννα


Συνεχίζοντας με τη γιορτινή διακόσμηση θα δείτε εύκολες ιδέες για Χριστουγεννιάτικες συνθέσεις λουλουδιών.
Δείτε εδώ:Συνθέσεις με λουλούδια για τα Χριστούγεννα



Ας διακοσμήσουμε το γιορτινό τραπέζι



Τα φαγητά μοσχομυριστά, το σπίτι καθαρό και όμορφο. Το γιορτινό τραπέζι δεν μπορεί να υστερεί λοιπόν. Ας δούμε απλούς, εύκολους, αλλά ξεχωριστούς τρόπους διακόσμησης.
Δείτε εδώ:Ας διακοσμήσουμε το γιορτινό τραπέζι



Ιδέες διακόσμησης για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι


Το τραπέζι είναι το μέρος που θα τοποθετήσετε όλα όσα κουραστήκατε να ετοιμάσετε για την ημέρα των Χριστουγέννων και εκεί που οι καλεσμένοι σας θα τα απολαύσουν, οπότε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γίνεται το κέντρο της προσοχής και είναι πάντα πιο ολοκληρωμένο όταν έχετε φροντίσει και για την εμφάνιση του.
Ψάχνετε ακόμη ιδέες για τη γιορτινή σας διακόσμηση;







1 σχόλιο:

  1. Τέλειες ιδέες! Έχω ένα καφέ στο οποίο έχω κάνει ανακαίνιση και θα ήθελα να το διακοσμήσω με κάτι διαφορετικό. Περιμένω και τα νέα επαγγελματικά έπιπλα που παρήγγειλα από εδώ https://e-metaxakis.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή